UPDATE – Gorj: Adolescenta dispărută a fost găsită la Craiova

valceanu disparuta

UPDATE 16:57 Minora a fost găsită astăzi la Craiova şi predată poliţiştilor din Cărbuneşti pentru a fi încredinţată mai departe asistentei maternale. Ea plecase la mama sa naturală.

Ora 11:22 O minoră, de 15 ani, din Târgu-Cărbuneşti, este căutată de poliţie, după ce la începutul săptămânii a plecat de la domiciliu. Astfel, polițiști din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi miercuri de o femeie, de 71 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în urmă cu două zile, nepoata sa Vîlceanu Ana-Maria, de 15 ani, din orașul Târgu-Cărbuneşti, pe care o are în plasament, fiind încadrată în grad de handicap accentuat de Comisia pentru Protecţia Copilului Gorj, a plecat voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu a mai revenit. La fața locului s-a deplasat echipa operativă care a efectuat cercetarea locului faptei, constatând că minora ar fi plecat în oraşul Filiaşi, județul Dolj, împreună cu o tânără, de 17 ani, din comuna Scoarţa. La data plecării, Vîlceanu Ana-Maria era îmbrăcată cu fustă din blugi de culoare albastră, tricou alb, iar în picioare purta opincuţe de culoare albastră. Semnalmente: înălţime 1,63 m, greutate 68 kg, ochi căprui, păr negru, lung, faţă ovală, constituţie robustă.
Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

23 iulie 2017

Venezuela: Poliţia a arestat un judecător al Curţii Supreme

Poliția venezueleană l-a arestat pe un judecător recent numit la Curtea Supremă de la Caracas, măsura fiind considerată de opoziție drept ‘neîntemeiată’, informeaza Agerpres, citand DPA. Într-o declarație postată pe Twitter, ...

Sumarul ediției de duminică, 23 iulie 2017

Top