Gorj: Accident cu victimă din pricina neadaptării vitezeiPoliţiştii din Târgu Jiu au fost sesizaţi, ieri, prin apelul 112 de o femeie, participantă la traficul rutier, despre faptul că în comuna Băleşti a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime.

Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că o femeie de 40 de ani, din comuna Băleşti, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 672 E pe raza comunei Băleşti, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, la ieşirea dintr-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat într-un cap de pod. În urma impactului conducătoarea auto a suferit leziuni fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Comenteaza acum

Alte stiri

18 septembrie 2017

Întreruperi energie electrică de mâine

DOLJ • Între orele 09.00 – 14.00 Dobrești PT Moară Tâmburești, PT SMA Tâmburești, PT Îngrășătorie Berbecuți Murta, PT 1, 2 Damian, PT terț – PT Complex Vaci Dobrești, PT Mogoșeanu; Daneți PTA 2, 4, 5 Amărăștii de Jos, PT

Sumarul ediției de duminică, 22 octombrie 2017

Top