Pentru că şofa fără permis, un craiovean a încercat să evite întâlnirea cu poliţiştiiPoliţişti din cadrul Secției 6 Craiova în timp ce se aflau, azi noapte, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au executat semnal regulamentar de oprire unui autoturism.

Conducătorul acestuia nu a oprit la semnalul efectuat de oamenii legii, demarând în trombă.

În cele din urmă autoturismul a fost oprit pe strada Teleajenului, fiind identificat conducătorul auto, un tânăr de 19 ani, care avea permisul de conducere suspendat.


A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Comenteaza acum

Alte stiri

20 septembrie 2018

Gorj: Un tânăr fără permis auto, ridicat de poliţie din trafic

Polițiști din Târgu Cărbunești au depistat miercuri în trafic un tânăr de 26 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului, fără a poseda permis de conducere. În baza probatoriului administrat în dosar, având în
20 septembrie 2018

Trafic oprit pe DN 6

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că pe DN 6, în localitatea Bragadiru, judeţul Ilfov, pe sensul de mers Bragadiru-Alexandria, un autoturism a luat foc, ca urmare a unei defecţiuni tehnice. Nu au rezultat ...

Sumarul ediției de duminică, 23 septembrie 2018

Top