Dolj: Prinşi băuţi la volanPolițiști din cadrul Secţiei 5 Craiova în timp ce executau, azi noapte, serviciul de patrulare pe bulevardul Dacia, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa cu luminile de întâlnire stinse. A fost identificat conducătorul autoturismului, în persoana lui M. Darius, de 24 ani, din comuna Coțofenii din Față , judeţul Dolj, şi întrucât acesta emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana în cauză a fost condusă la Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naționale și Europene l-au depistat, ieri, pe DN 55, în localitatea Secui, pe C. PETRE , de 47 ani, din comuna Daneți, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, concentrație rezultată în urma testării cu aparatul alcooltest.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Polițiști din cadrul Formațiunii Rutiere Segarcea l-au depistat pe A. Vasile, de 48 de ani, din oraşul Segarcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din localitate, având o alcoolemie de 0.47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spitalul Segarcea unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


Comenteaza acum

Alte stiri

9 noiembrie 2018

Dolj: Prinşi de poliţie în timp ce furau motorină

Poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Melinești au depistat joi, 8 noiembrie, cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 57 de ani, toţi din judeţul Dolj, în timp ce sustrăgeau combustibil din vagoanele cisternă ce aparțineau unei ...

Sumarul ediției de marţi, 13 noiembrie 2018

Top