Craiova: Accident rutier soldat cu trei răniţi pe strada dr. Constantin Severeanu

Autori


Un accident rutier soldat cu două persoane rănite s-a petrecut aseară, pe strada dr. Constantin Severeanu din municipiul Craiova. Potrivit unui comunicat primit în urmă cu puţin timp de la IPJ Dolj, în jurul orei 21:30, Andrei V., de 19 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe strada dr. Constantin Severeanu din municipiul Craiova, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a părăsit partea carosabilă către dreapta, lovind un gard.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui Alexandru M., de 19 de ani, pasager pe locul dreapta față şi Ionela G., 19 ani, pasageră pe bancheta spate, ambii din municipiul Craiova, precum și rănirea gravă a conducătorului auto.


Starea de sănătate nu a permis testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto, fapt pentru care acestuia i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii rutieri prezenți la fața locului au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind demarate pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 16 decembrie 2017

Top