Craiova: Incendiu la o hală de transformatoare din zona SelgrosUn incendiu a izbucnit într-o hală de tranformatoare de curent electric, din zona Selgros. La fața locului a intervenit Detașamentul 2 cu două autospeciale.

Incendiul s-a manifestat în interiorul unui cuptor plin cu ulei, care a explodat. Din cauza exploziei a căzut zidul halei. Nicio persoană nu a fost rănită.


Update: Potrivit informațiilor oferite de ISU Dolj, în incendiu au ars șase bobine transformator, 30 litri de lac impregnare. S-au degradat ușa cuptor uscat bobine (10%), două cuve transformator, tâmplărie si geamuri termopan pe o suprafață de aproximativ 100 mp, închidere exterior isopan pe o suprafață de aproximativ 200mp. Cauza probabilă a focului a fost o explozie.


Comenteaza acum

Alte stiri

9 decembrie 2017

Incendiu izbucnit la un microbuz

Detașamentul de pompieri intervine în acest moment pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un microbuz, în municipiul Dobreta Turnu Severin, pe Calea Craiovei. Revenim cu detalii.
7 decembrie 2017

Gorj: Incendiu la o casă din comuna Fărcăşeşti

Un incendiu a izucnit în această după-amiază la o gospodărie din comuna gorjeană Fărcăşeşti, satul Roşia. Pompierii din Târgu Jiu intervin la faţa locului cu două autospeciale cu apă şi spumă. Focul se manifestă la acoperişul casei de locuit. ...

Sumarul ediției de joi, 14 decembrie 2017

Top