Dolj: Razie a polţiştilor de la RutierăPolițiști rutieri din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene și Biroului Rutier Craiova, împreună cu polițiști din cadrul formațiunilor rutiere din cadrul poliţiilor municipale și orăşeneşti au desfășurat, în acest sfârșit de săptămână, acțiuni de amploare în trafic.

Polițiștii rutieri au urmărit prin acțiunile desfășurate prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul încălcării regimului legal de viteză și nerespectarea prevederilor legale referitoare la depășiri.

Astfel, polițiștii rutieri au constatat, în cadrul acțiunii, 8 abateri de natură penală, situații în care au fost întocmite acte de începere a urmăririi penale.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic de către polițiști au fost aplicate 442 sancțiuni de peste 250000lei, dintre acestea 208 amenzi fiind aplicate șoferilor care au încălcat viteză regulamentară, iar alte 11 sancțiuni au fost aplicate pentru depășiri neregulamentare.


Polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 31 de permise ( 6 permise reținute pentru  viteză neregulamentară și 11 pentru depășiri neregulamentare)

De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 21 iunie 2018

Top