21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljInstaCraiova, expoziţia celor mai reuşite fotografii făcute de tineri

InstaCraiova, expoziţia celor mai reuşite fotografii făcute de tineri

A doua ediţie a expoziţiei de fotografie „InstaCraiova” se desfăşoară la Teatrul de Copii şi Tineret „Colibri”. Peste 100 de persoane s-au înscris la acest proiect.
Alegerea fotografiilor expuse la teatrul „Colibri” a fost foarte dificilă pentru că „sunt multe fotografii frumoase şi bune, iar noi încercăm să alegem cât mai corect şi cât mai bine”, a spus Andreea Melinescu, organizator.
Fotografia este un hobby pe care îl practică foarte mulţi tineri, unii chiar ajungând să îşi creeze propiul business. Tinerii sunt foarte încântaţi să îşi vadă fotografiile expuse. Joanna Grams a căutat o comunitate pentru instagrammeri în Craiova şi a început să îşi posteze fotografiile cu descrierea #instaCraiova. „Când Ciprian Vlădulescu, organizator InstaCraiova, m-a contactat pentru a-mi spune că două dintre pozele mele vor fi expuse, am fost foarte fericită”, a povestit Joanna.
Scopul proiectului este de a promova foarte multe colţuri frumoase din Craiova, pe care lumea nu le ştie. Organizatorii spun că este posibil ca în viitorul apropiat să organizeze câteva expoziţii într-un parc din Craiova. Craiovenii vor putea participa şi în 2018 la cea de-a treia ediţie InstaCraiova. InstaCraiova a luat naştere la începutul anului 2016, când Andreea Melinescu şi Ciprian Vlădulescu şi-au conectat ideile şi au adunat cele mai frumoase fotografii.

Andreea Iacob şi Carla Andrei – studente la Facultatea de Litere, specializarea Jurnalism, Anul I

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS