Craioveancă prinsă cu peste 300 de pachete de ţigări netimbratePolițiști din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice au organizat și executat o acțiune, miercuri dimineaţa, împreună cu luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale, pe linia prevenirii și combaterii faptelor de contrabandă și a comercializării ilegale cu țigarete și produse din tutun.

Polițiștii doljeni au efectuat verificări și controale la 11 societăți comerciale din Dolj, astfel fiind depistate și ridicate în vedere cercetărilor 415 pachete ( 8.300 țigarete) fără timbru de marcaj fiscal sau cu timbru de marcaj din Republica Moldova, Serbia sau Ucraina, provenite din contrabandă.


În urma controlului efectuat la punctul de lucru al unei societăți comerciale situat în Piața Brazda lui Novac din Craiova a fost identificată o craioveancă de 56 de ani care deținea 302 pachete țigări fără timbru de marcaj fiscal sau cu timbru de marcaj din alte țări. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă”, iar întreaga cantitate de țigări a fost confiscată.


Comenteaza acum

Alte stiri

12 noiembrie 2017

Două femei din Bucureşti, prinse cu ţigări netimbrate la Calafat

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Calafat, aflându-se în timpul serviciului, sâmbătă, 11 noiembrie, la ora 22:30, au oprit pentru verificări un autovehicul care efectua un transport de călători pe ruta Istanbul-Craiova. Procedând la ...

Sumarul ediției de joi, 23 noiembrie 2017

Top