Dolj: Prins de poliţie, doar în urma focurilor de armă de avertizare

Lucrătorii Postului de Poliție Catane, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit un autoturism, joi, în jurul orei 12.30, care se deplasa pe DN55A. Maşina era condusă de Gheorghe Z., de 32 de ani, din comuna Catane, județul Dolj, persoană despre care agenții de poliție cunoșteau că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Astfel, oamenii legii au efectuat semnal regulamentar de oprire, fiind puse în funcțiune atât semnalele luminoase, cât și cele acustice, însă bărbatul de la volan nu s-a conformat și a continuat deplasarea, pe D.N. 55 A și pe mai multe drumuri secundare din comuna doljeană Catane.

Echipa de polițiști a procedat la urmărirea autovehiculului, iar la un moment dat, bărbatul de 32 de ani a abandonat autoturismul și a încercat să se sustragă controlului alergând pe un teren viran de la marginea localității.


Astfel, polițiștii l-au somat din să se oprească, acesta ignorând și de această dată somațiile, fapt pentru care un agent de poliție a executat, în plan vertical, trei focuri de avertisment cu armamentul din dotare, reușind astfel prinderea și imobilizarea persoanei în cauză.

Polițiștii l-au imobilizat și condus pe suspect la sediul unității de poliție, iar pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.


Comenteaza acum

Alte stiri

27 martie 2017

IGPR: 12 șoferi prinși conducând cu viteze de peste 180 km/h

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat ieri 12 șoferi care conduceau cu viteze de peste 180 km/h pe autostrăzile din țară. Cei în cauză au fost sancționați contravențional, iar ca măsură complementară le-au fost reținute ...
24 martie 2017

Începe judecata în dosarul braconierilor

Magistrații Tribunalului Dolj au hotărât, luni, că poate începe judecarea dosarului în care trei polițiști de la Sectorul Poliție de Frontieră (SPF) Calafat, dar și alți șase inculpați, sunt acuzați de braconaj, dare de mită, fals în înscrisuri ...

Sumarul ediției de miercuri, 29 martie 2017

Top