25.6 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Depistați conducând sub influența băuturilor alcoolice

Dolj: Depistați conducând sub influența băuturilor alcoolice

În noaptea de 08/09.10.2016, polițiști din cadrul Postului de Poliţie Poiana Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe D.N 55 A, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiștii s-au deplasat la locația indicată, astfel că l-au identificat pe V. Alin, în vârstă de 39 de ani, din comuna Poiana Mare.

Din primele verificări a rezultat faptul că în timp ce acesta conducea un autoturism, din direcţia Bechet către Calafat, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu alte trei autovehicule parcate pe partea dreaptă în direcţia de mers.

Doljeanul a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Calafat unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală în cauză.

 

Aseară, în jurul orei 23.15, pe strada Caracal din orașul Dăbuleni, polițiștii din localitate aflați în executarea atribuțiilor de serviciul l-au depistat în trafic pe O. Cosmin, în vârstăde 30 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism prezentând o îmbibaţie alcoolică de 0,88 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Polițiștii l-au condus pe bărbat la unitatea medică unde i s-au recoltat probe biologice, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS