12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni cercetați pentru contrabandă cu ţigări

Doljeni cercetați pentru contrabandă cu ţigări

O patrulă mobilă de siguranţă publică din cadrul Secției 5 Poliție au oprit ieri în trafic, pe str. G. Enescu din cartierul Craioviţa Nouă, un autoturism condus de M. Giuliano, de 40 de ani, din Craiova.

Cu prilejul controlului autoturismului, în interior, a fost găsită o sacoșă în care  se aflau  un număr  de 60  pachete de ţigări (1200 țigarete) care nu aveau aplicate elemente de fiscalizare ale autorităţilor din România.
Cantitatea de ţigarete a fost ridicată în vederea cercetărilor urmând a fi predată reprezentanţilor Direcţiei Regionale Vamale Craiova pentru calcularea prejudiciului cauzat bugetului de stat, iar pe numele craioveanului de 40 de ani a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu țigări.
 
Azi noapte, lucrătorii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Rast şi ai Posturilor de Poliție arondate l-au depistat, pe DN 55A – în comuna Bistreț, pe  C. Nicolae, de 29 de ani, din comuna Catane, Dolj, în timp ce transporta cu un autoturism  70 pachete de țigări (1.400 țigarete) fără timbru de marcaj fiscal, provenite din contrabandă, care au fost indisponibilizate în vederea predării la Direcţia Regională de Vamă Craiova.
Valoarea pe piaţa neagră a ţigaretelor urmează să fie stabilită ulterior.  A fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii doljeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS