5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Prins cu 145 km/h, pe Calea Bucureşti

Craiova: Prins cu 145 km/h, pe Calea Bucureşti

În cursul zilei de joi, 23 iunie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat și executat, pe principalele artere rutiere din municipiul Craiova, o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație generate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză.
Polițiștii rutieri au verificat în trafic peste 100 autovehicule, astfel fiind constatate 90 abateri de natură contravențională pentru sancționarea cărora au fost aplicate amenzi de peste 10.400 lei, dintre care 63 sancțiuni au fost aplicate pentru viteză.
De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice cinci permise de conducere, iar două certificate de înmatriculare au fost retrase.
În cadrul acțiunii, polițiștii l-au depistat, pe Calea București din municipiul Craiova, pe Ştefan P., de 19 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 145 km/h. Acesta a fost sancționat cu amendă de 1.125 lei, iar ca măsură complementară i s-a reținut permisul în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS