20 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGala ”Best of Craiova” are loc în această seară. Sunt premiate cele mai bune firme din municipiu

Gala ”Best of Craiova” are loc în această seară. Sunt premiate cele mai bune firme din municipiu

Cele mai bune firme din Craiova, selectate de craioveni, vor fi premiate în această seară, la Vila Jianu din Craiova, într-o ceremonie care începe de la ora 18:00, într-un cadru festiv. Competiția ”Best of Craiova” – aflată la prima ediție în acest an – este organizată de postul de televiziune Alege TV, în parteneriat cu Gazeta de Sud și Radio Sud. Scopul acestui proiect îndrăzneț este acela de a descoperi cele mai bune firme din municipiu, din 16 domenii diferite de activitate. Nu întâmplător este organizată o astfel de competiție în iunie 2016.

Gala ”Best of Craiova” este organizată la un an de când televiziunea Alege TV emite în Craiova. Vor fi premiate companii din diverse domenii, cum ar fi: cofetării, farmacii, policlinici, dealeri auto, construcții, mobilă și decorațiuni și altele.
Realizatorii de emisiuni de la Alege TV vor înmâna diplome și trofee oamenilor de afaceri prezenți la eveniment ale căror firme au fost declarate câștigătoare. De asemenea, companiile Nitela și Ade Gas Oil Company sprijină competiția ”Best of Craiova” și vor fi prezente în cadrul galei de premiere. Astfel, cele mai bune restaurante din Craiova vor fi premiate de Emil Niță – administratorul Nitela, iar cele mai bune firme de taxi își vor primi diplomele și trofeul de la Cristina Ispas – reprezentant Ade Gas Oil Company.

Firmele de top au fost votate de craioveni

În top nu au intrat cele mai bune firme după profit sau după cifra de afaceri, ci acele societăți care au fost alese de craioveni. Ei au nominalizat mai întâi companiile preferate din diverse domenii de activitate, după care, din firmele nominalizate au fost votate cele mai bune. Astfel, în luna martie, craiovenii au nominalizat companiile care au intrat în competiția ”Best of Craiova”. În perioada martie-aprilie s-au calificat câte 5 firme pe fiecare din cele 16 categorii, în funcție de numărul de voturi primite de la telespectatori și cititori ai noștri.Votarea s-a realizat online pe alege.tv, iar site-ul a utilizat un soft care blochează în mod automat tentativa de vot multiplu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS