9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Bărbat amendat pentru expresii jignitoare la adresa echipajului unui avion care se întorcea din Barcelona

Craiova: Bărbat amendat pentru expresii jignitoare la adresa echipajului unui avion care se întorcea din Barcelona

Poliţişti din cadrul Postului de Transporturi Aeriene Craiova au fost sesizaţi azi noapte de către controlorii de trafic din cadrul Turnului de Control al Aeroportului Craiova cu privire la faptul că, la bordul unei aeronave, care circulă pe destinaţia Barcelona-Craiova, se află un pasager turbulent şi care a deranjat ceilalţi pasageri precum şi echipajul de bord.
În baza celor sesizate, poliţiştii s-au deplasat la bordul aeronavei unde a fost identificat şi preluat pasagerul, identificat că fiind vorba despre V. Ştefan, de 30 de ani, din comună Dăneşti, judeţul Gorj.Astfel, în urmă verificărilor efectuate de poliţişti şi a relatărilor verbale ale echipajului de bord, s-a stabilit faptul că bărbatul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, nu a respectat indicaţiile echipajului, totodată acesta adresându-le expresii şi cuvinte jignitoare.
Pentru comportamentul sau şi pentru expresiile jignitoare adresate echipajului, poliţiştii i-au aplicat celui în cauza o sancţiune contravenţională de 500 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS