12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Percheziții la persoane bănuite de contrabandă și nerespectarea regimului armelor și articolelor pirotehnice

Dolj: Percheziții la persoane bănuite de contrabandă și nerespectarea regimului armelor și articolelor pirotehnice

Polițiștii din Bechet au efectuat ieri 11 percheziţii domiciliare în localităţile Bechet, Ostroveni, Sadova, Daneţi şi Mârşani, la locuinţele unor persoane bănuite de deţinere şi comercializare ilegală de produse din tutun şi articole pirotehnice.
Astfel, în urma perchezițiilor, oamenii legii au descoperit la locuinţa lui G. Stan, de 61 de ani, din Bechet, 2478 de articole pirotehnice, deţinute în mod ilegal iar la locuinţa lui S. Lucian, de 42 de ani, din comuna Daneţi alte 400 articole pirotehnice, deţinute tot în mod ilegal.
Polițiștii au identificat și la locuinţele lui I. Tudorel, de 51 de ani, din comuna Ostroveni și T. Cosmin, 41 de ani, din comuna Mârşani, 48  de pachete de ţigarete,  provenite din contrabandă.
De asemenea, la locuinţa lui T. Ion, de 28 de ani, din Daneţi, un pistol de tir cu aer comprimat, pentru care proprietarul nu deţine autorizaţie.
Polițiștii doljeni continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, deținere ilegală de articole pirotehnice și contrabandă.

Tot ieri, polițiștii Secţiei 8 Rurală Rast au efectuat o percheziţie domiciliară, la locuința unui alt doljean bănuit de deţinere şi comercializare ilegală de produse din tutun şi articole pirotehnice.
Oamenii legii au descoperit la locuința lui I. Robert, de 60 de ani, din comuna Afumaţi, 500 de țigarete fără timbru de marcaj fiscal, precum și 59 de  obiecte pirotehnice, toate provenite din contrabandă
Cele 500 de țigarete pachete au fost indisponibilizate în vederea predării la Direcţia Regională de Operațiuni Vamale Craiova.
Şi în această cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deținere ilegală de articole pirotehnice și contrabandă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS