5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Aseară, în jurul orei 23.00, în comuna Caraula, lucrători din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa l-au depistat în trafic pe P. Nelu, de 35 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.
Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Băileşti pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea, prin extinderea cercetărilor s-a stabilit și faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
 
Azi noapte, pe strada Ciupercenii Vechi, din comună, lucrători ai Posturilor de Poliţie Desa şi Ciupercenii Noi l-au depistat în trafic pe D. Claudiu, de 19 ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Şoferul  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul Calafat unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
O patrulă din cadrul Postului de Poliţie Secu aflându-se în serviciul de patrulare l-au depistat pe G. Dide, de 61 de ani, din Craiova în timp ce conducea, în satul Comănicea, un autoturism având o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.
A fost condus la Spitalul Filiaşi unde a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea determinării alcoolemiei, în cauză s-a întocmit dosar penal.

Polițiștii din Dăbuleni au fost sesizați de către R. Ionuţ despre faptul că, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 54 A, în orașul Dăbuleni, a fost tamponat de către un autoturism, iar conducătorul acestuia a plecat de la locul faptei. În urma verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul autoturismului în persoana lui D.VILCU, 72 de ani, care a  fost găsit la domiciliul său din Dăbuleni.  În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Dăbuleni unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lucrători ai Secţie 10 Poliţie Rurală Poiana Mare l-au depistat în trafic pe M. Bogdan, de 27 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism, pe strada A.I. Cuza, din comuna Poiana Mare, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcolice.Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Calafat unde a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea determinării alcoolemiei.

În toate cazurile s-au întocmit dosare de cercetare penală.v

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS