16.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni cercetați penal pentru că au condus sub influenţa alcoolului

Doljeni cercetați penal pentru că au condus sub influenţa alcoolului

Ieri, pe DN 56 în localitatea Braniște, în cadrul activităților de supraveghere trafic rutier, polițiști din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe B. Costinel, de 40 de ani, din Castranova, conducând un autoturism deși avea o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fiind condus la Spitalul Judeţean Craiova, acesta a refuzat sa-i fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului și refuz recoltare probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Aseară, L. Eugen, de 42 de ani, din Giubega, a condus un autoturism în comună avînd o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus de către polițiștii din Băilești la spitalul municipal din localitate unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele bărbatului au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, după definitivarea cercetărilor urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Băileşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS