18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Încă 43 de câştigători la Loteria bonurilor fiscale

Craiova: Încă 43 de câştigători la Loteria bonurilor fiscale

(Foto: wall-street.ro)

(Foto: wall-street.ro)

Alte 43 de persoane s-au prezentat astăzi la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Dolj pentru a revendica premiul pus în jos la Loteria bonurilor fiscale, după ce ieri s-au prezentat 32 de doljeni pentru a-și depune bonurile fiscale. Câştigătorii la prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale – respectiv persoanele care deţin un bon emis pe 7 februarie 2015, având o valoare cuprinsă între 6,00 şi 6,99 lei – pot depune bonul la orice unitate teritorială a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), în vederea obţinerii premiului. Pentru municipiul Craiova, câştigătorii trebuie să se prezinte la clădirea AJFP Dolj situată pe strada Mihail Kogălniceanu nr. 10 (fosta Bancă Agricolă), la parter, la ghişeul nr. 8.

Bonurile câştigătoare la această extragere se depun în original, alături de copia unui act de identitate şi o cerere, în termen de 30 de zile de la data extragerii (calculate de la data de 13 aprilie 2015).

Situaţia la nivelul ţării

La nivel naţional, până astăzi, la ora 10:00, 4.245 de persoane depuseseră la sediile teritoriale ale administrației fiscale cereri de revendicare a premiului oferit de Loteria bonurilor fiscale. Potrivit unui comunicat transmis de ANAF, situația pe regiuni este următoarea:
DGRFP Iași – 709 persoane
DGRFP Brașov – 651 persoane
DGRFP Galați – 568 persoane
DGRFP București – 548 persoane
DGRFP Ploiești – 496 persoane
DGRFP Cluj – 490 persoane
DGRFP Timișoara – 413 persoane

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS