6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalProgramul Colours Cinema Craiova pentru perioada 23 februarie - 1 martie

Programul Colours Cinema Craiova pentru perioada 23 februarie – 1 martie

Programul Colours Cinema Craiova pentru perioada 23 februarie – 1 martie

Red Sparrow
Regia: Francis Lawrence
Cu: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Mary-Louise Parker, Ciarán Hinds
Gen film: Mister, Thriller
Durată: 147 min
Rating: N15 IMDB: –
Situat în Rusia contemporană, filmul urmărește povestea tinerei Dominika Egorova, un ofițer de informații care se luptă să supraviețuiască în birocrația serviciilor de informații post-sovietice. Dominika este desemnată împotriva dorinței ei să devină o seducătoare instruită în serviciul de securitate rus. Ea învață să-și folosească trupul ca pe o armă, dar se străduiește să-și mențină propria identitate în timpul procesului de formare dezumanizant. Găsindu-și puterea într-un sistem nedrept, ea devine una dintre cele mai puternice și valoroase „bunuri” ale programului. Prima ei țintă este Nathaniel Nash, un ofițer CIA care se ocupă de cazurile cele mai sensibile ale spionajului rusesc. Cei doi tineri se intersectează într-o atmosferă încărcată de spionaj, înșelăciune și, în mod inevitabil, o pasiune interzisă care le amenință carierele, alianțele și securitatea ambelor țări.
Joi 20:30

 

Game Night / Jocul de-a detectivii
Regia: John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein
Cu: Rachel McAdams, Jason Bateman, Kyle Chandler
Gen film: Acţiune, Comedie, Crimă, Mister
Durată: 100 min
Rating: AP12 IMDB: 7.0
Jason Bateman și Rachel McAdams fac echipă pe marile ecane din 2 martie în comedia „Jocul de-a detectivii”, regizată de John Francis Daley și Jonathan Goldstein, aflați deja la al doilea proiect după comedia de succes „Vacanță cu peripeții”, din 2015. Max (Bateman) și Annie (McAdams) și-au făcut un obicei din a participa săptămânal la jocuri nocturne tematice organizate împreună cu grupul lor de prieteni. Însă lucrurile devin din amuzante foarte palpitante când Brooks, fratele lui Max, se gândește să organizeze o seară de rezolvare a misterului unei crime, în care sunt implicați pretinși tâlhari și agenți federali. Deci faptul că Brooks este răpit intră în plan, nu? Prin urmare cei șase competitori sunt hotărâți să rezolve cazul și să câștige, iar totul pare foarte amuzant până când lucrurile încep să arate prea mult a realitate. De-a lungul unei nopți haotice, distracția este treptat înlocuită cu panica. Fără reguli, fără direcție și fără idee cine mai participă la joc, cursa poate deveni cea mai tare aventură sau… sfârșitul.
Joi 21:20

 

The Post / The Post: Secretele Pentagonului
Regia: Steven Spielberg
Cu: Meryl Streep, Tom Hanks, Sarah Paulson, Bob Odenkirk
Gen film: Biografic, Dramă, Istoric, Thriller
Durată: 115 min
Rating: AP12 IMDB: 7.3
În rol principal îl regăsim pe Tom Hanks, care îl interpretează pe editorul Ben Bradley, cel care alături de Katharine Graham (Meryl Streep), prima femeie editor al unui ziar american important, se aruncă într-o cursă contra-timp împotriva publicaţiei The New York Times. Miza este deconspirarea unei mari muşamalizari guvernamentale, care implică informaţii referitoare la trei decenii de activitate a patru preşedinţi de stat.
Vineri pana Miercuri 21:00
Joi 19:00

The Shape of Water / Forma apei
Regia: Guillermo del Toro
Cu: Michael Shannon, Sally Hawkins, Octavia Spencer
Gen film: Acţiune, Dramă, Fantastic, Horror, Romantic, Dragoste
Durată: 127 min
Rating: N15 IMDB: 7.8
Forma apei, de la regizorul Guillermo del Toro, este o poveste fantastică, petrecută în timpul războiului rece din America în jurul anului 1962. În laboratorul guvernamental ascuns de securitate în care lucrează, singuratica Elisa (Sally Hawkins) este prinsă într-o viață izolată. Viața ei se schimbă pentru totdeauna când ea și Zelda – colega de serviciu (Octavia Spencer) descoperă un experiment secret.
Din distribuție fac parte Michael Shannon, Richard Jenkins, Michael Stuhlbargand și Doug Jones.
Vineri pana Miercuri 20:40
Joi 18:00

Every Day / Zi după zi
Regia: Michael Sucsy
Cu: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman
Gen film: Maria Bello, Angourie Rice, Debby Ryan, Colin Ford, Jacob Batalon, Owen Teague
Durată: 100 min
Rating: AP12 IMDB: –
Bazat pe aclamatul roman „Every Day”, un bestseller New York Times scris de David Levithan, filmul cu același nume spune povestea lui Rhiannon, o adolescentă de 16 ani care se îndrăgostește de o entitate misterioasă, pe nume „A”, care ocupă involuntar, dar inevitabil, în fiecare zi, corpul unui alt adolescent. Simțind că între ei se stabilește o legătură incredibil de puternică, Rhiannon și A se străduiesc să se regăsească în fiecare zi, fără să știe ce sau pe cine va aduce ziua următoare. Cu cât cei doi se îndrăgostesc mai tare unul de celălalt, cu atât mai mult consecințele acestei iubiri în care la fiecare 24 de ore partenerul este altcineva (și totuși același), apasă mai tare asupra lor, obligându-i pe Rhiannon și A să ia cea mai grea decizie din viața lor.
Vineri pana Miercuri 19:00
Joi 17:00

 

Black Panther 3D / Pantera neagra
Regia: Ryan Coogler
Cu: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman
Gen film: Acţiune, Dramă, SF
Durată: 140 min
Rating: AP12 IMDB: 7.9
Primul supererou de culoare din lumea benzilor desenate, Black Panther va face trecerea pe marele ecran în 2018. Pe numele său T’Challa, supereroul s-a născut în Wakanda, o țară africană ascunsă lumii întregi pentru ca marile corporații să nu-i exploateze vibraniumul, un prețios metal descoperit într-un meteorit. Moștenitor al tronului, T’Challa va trebui să plece din Wakanda când tatăl său este ucis. Tânărul își va folosi inteligența, agilitatea și viteza ieșite din comun pentru a deveni unul dintre cei mai luminoși supereroi Marvel din toate timpurile, visând în același timp încontinuu la o reîntoarcere în țara de baștină.
Vineri pana Miercuri 18:00
Joi 15:20

 

Early Man / Early Man: Tare ca piatra
Regia: Nick Park
Cu: Tom Hiddleston, Eddie Redmayne, Maisie Williams, Miriam Margolyes, Richard Ayoade, Timothy Spall
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 94 min
Rating: AG IMDB: 6.4
Plasat la începuturile civilizaţiei, când creaturi preistorice şi mamuţi lânoşi stăpâneau Pământul, Early Man spune povestea lui Dug şi a tovarăşului lui, Hognob, care se ridică în fruntea tribului lor împotriva lordului Nooth pentru a-şi salva căminul.
Dublat: Vineri pana Miercuri 13:00
Joi 12:40

Winchester
Regia: Michael Spierig, Peter Spierig
Cu: Helen Mirren, Sarah Snook, Jason Clarke
Gen film: Biografic, Fantastic, Horror, Mister, Thriller
Durată: 95 min
Rating: N15 IMDB: 5.4
Inspirat din evenimente adevărate, filmul urmărește povestea lui Sarah Winchester, o femeie care după moartea bruscă a soțului și copilului ei, devine convinsă că este blestemată și începe să construiască Casa Winchester Mystery din San Jose, California, după consilierea cu un medium. Construită într-o continuă manie de douăzeci și patru de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, timp de zeci de ani, casa are șapte etaje înălțime și conține sute de încăperi. Pentru cei din afară, arată ca un monument monstruos pentru nebunia unei femei tulburate. Dar Sarah nu construiește pentru ea însăși, pentru nepoata ei sau pentru strălucitul Doctor Eric Price pe care l-a invitat la casă. Ea construiește o închisoare, un azil pentru sute de fantome răzbunătoare, iar cele mai înspăimântătoare dintre ele au o veche problemă cu Winchesterii.
Vineri pana Miercuri 16:50

Fifty Shades Freed / Cincizeci de umbre descătușate
Regia: James Foley
Cu: Dakota Johnson, Jamie Dornan
Gen film: Dramă, Romantic, Thriller, Dragoste
Durată: 110 min
Rating: N15 IMDB: 4.3
Inceputul filmului prezinta nunta lui Christian si Anastasia si fericirea fara margini a celor doi care simt ca viata lor abia incepe si ca nimeni si nimic nu le poate rupe aceasta legatura bazata pe iubire neconditionata. Insa, indata ce cei doi se intorc din luna de miere si dau piept cu realitatea vietii de zi cu zi, realizeaza ca trebuie sa depuna eforturi uriase pentru a mentine iubirea vie si puternica in casnicie. Lui Christian ii este imposibil sa renunte la nevoia sa de a controla tot ce il inconjoara, iar Anastasia simte nevoia de a avea doza ei de libertate, ceea ce naste o serie de conflicte intre cei doi. Insa relatia celor doi este greu pusa la incercare, si, in special, sentimentele unuia pentru celalalt, cand ceea ce ar trebui sa fie cel mai frumos lucru pe care l-ar putea experimenta este, de fapt, cel mai respingator si mai de temut pentru Christian, intrucat simte ca lucrurile parca ii scapa de sub control.
Vineri pana Miercuri 15:50
Joi 14:50

 

The Star / Primul Crăciun
Regia: Timothy Reckart
Cu: Steven Yeun, Keegan-Michael Key, Gina Rodriguez, Zachary Levi, Kelly Clarkson, Patricia Heaton, Kristin Chenoweth
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 91 min
Rating: AG IMDB: 5.8
The Star (2017) urmărește povestea măgarului Bo și a prietenilor săi, în timp ce devin eroii anonimi ai primului Crăciun. Bo, un măgar mic și curajos, visează la o viață dincolo de munca sa zilnică de la moara din sat. Într-o zi, el își găsește curajul de a se elibera și în cele din urmă pornește în aventura viselor sale. În călătoria sa, el face echipă cu Ruth, o oaie drăgălașă care și-a pierdut turma și Dave, un porumbel cu aspirații înalte. Împreună cu trei cămile sarcastice și unele animale excentrice, Bo și noii lui prieteni urmează „Steaua” și devin eroii neobișnuiți în cea mai bună poveste relatată vreodată – primul Crăciun. Plini de entuziasm și determinare, Bo și prietenii săi se vor confrunta cu cele mai dificile provocări pentru a-și îndeplini visul.
Dublat: Vineri pana Miercuri 15:00

Ferdinand 3D
Regia: Carlos Saldanha
Cu: John Cena
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 113 min
Rating: AG IMDB: 6.7
După ce a fost confundat cu o bestie, Ferdinand, un taur uriaș cu o inimă mare, a fost capturat și îndepărtat de propria casă. Hotărât să se întoarcă la familia sa, își face o echipă specială, cu care pornește într-o aventură extraordinară. Stabilit în Spania, Ferdinand ne arată că nu este bine să judeci un taur după înfățișarea sa.
Dublat: Vineri pana Miercuri 13:30
Joi 13:00

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS