5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRezultatele SONDAJULUI SĂPTĂMÂNII

Rezultatele SONDAJULUI SĂPTĂMÂNII

Consideraţi că proiectul de modificare a Legilor Justiției ar trebui retras din parlament?

Da 64%
Nu 36%

Peste 700 de cititori ai site-ului www.gds.ro au votat pentru retragerea proiectului de modificare a Legilor Justiției din parlament, în timp ce 408 voturi au fost exprimate împotriva. Subiectul a generat şi comentarii pe pagina de Facebook a Gazetei de Sud, prin care oamenii şi-au exprimat îngrijorarea faţă de faptul că aceste propuneri ar putea slăbi statul de drept, ar încuraja corupția şi ar favoriza sustragerea de la sancțiuni pentru cei implicaţi în conflicte de interese.

Cititorii comentează:
„Românul protestează în stradă că este furat și nedreptățit de către politicieni, în timp ce el însuși își fură vecinii cu apometrul și îi nedreptățește pe pietoni, parcând neregulamentar şi blocând trotuarele! Nesimțirea este egal repartizată în toate straturile societății, fără să țină cont de vârstă, sex, etnie, culoare, poziție socială sau profesie. Să nu ne mirăm de rezultat: tinerii de astăzi sunt reflecția fidelă a adulților din viața lor! Tot răul pe care-l fac adulții este imitat de tineri, mai ales pentru că ei văd că răul nu este pedepsit“.
Negoescu Ion

„Fiecare om, fie că munceşte fizic sau intelectual în această societate, trebuie să răspundă pentru faptele şi acţiunile sale“.
Dumitru Lupu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS