10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljOmorât cu o lovitură de cuțit, în cartierul Brazdă din Craiova

Omorât cu o lovitură de cuțit, în cartierul Brazdă din Craiova

Felix Bîscă, tânărul ucis în Brazda lui Novac
Felix Bîscă, tânărul ucis în Brazda lui Novac

Un tânăr de 27 de ani a fost ucis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în cartierul craiovean Brazda lui Novac. Felix Bîscă, zis Bimby, a murit după ce a fost înjunghiat în inimă, de Florentin Popa, de 31 de ani, din comuna doljeană Daneți. Tragicul eveniment a avut loc în zona Baba Novac, în fața unui magazin nonstop, acolo unde se adunaseră mai mulți tineri. La un moment dat, între aceștia a pornit un conflict, în urma căruia Felix a fost ucis. Moartea lui a fost un șoc pentru toți cei care îl cunoșteau. Pe profilul lui de Facebook au apărut nenumărate mesaje prin care prietenii și cunoștințele își exprimă regretul pentru ceea ce s-a întâmplat. „Ieri ne distram Bimby …azi încă aștept să vii, așa cum ai promis! Dumnezeu să te ierte, om minunat!“, a scris o prietenă de-a tânărului ucis. „Nu îmi vine să cred, nu pot să concep, nu vreau să cred. Odihnește-te în pace, frățiorul meu“, a mai scris alt prieten.

A murit sărind în apărarea unui prieten

IMG_4965site

Apropiații lui Felix Bîscă susțin că acesta a fost ucis pentru că a sărit în apărarea unui prieten, care avea un conflict mai vechi cu un bărbat din Brazdă. „Înainte să se întâmple tragedia, Bimby a fost la verișoara lui la un grătar, iar în jurul orei 1.00 a ajuns în Brazdă. Eu eram cu el și cu încă un prieten. Prietenul nostru comun avea o problemă cu o persoană din acel cartier. Băiatul respectiv l-a lovit pe prietenul nostru, iar Bimby a sărit în apărarea lui. Restul persoanelor care mai erau acolo i-au despărțit. S-au calmat pentru aproximativ 20 de minute, apoi un anumit băiat tot căuta motive de ceartă. L-a și amenințat pe Bimby că lucrurile nu o să rămână așa. El m-a trimis acasă, mi-a spus că poate o să se întâmple ceva urât. Nu știam… regret că nu l-am luat cu mine acasă. Mi-a promis că va fi bine“, a declarat o cunoștință a lui Felix. După ce a plecat acasă persoana de care Felix Bîscă era însoțit, scandalul a reînceput, iar tânărul de 27 de ani și-a găsit sfârșitul, fiind înjunghiat în zona inimii. Cel care l-a ucis, Florentin Popa, a fost deja reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Alt tânăr mort în condiții asemănătoare

Alt tânăr, de 19 ani, din Craiova, a murit, pe 16 ianuarie, anul acesta, tot în urma unei lovituri de cuțit în inimă. Adrian Grigorie sărise să își apere un prieten, în timpul unei altercații izbucnite pe strada Maramureș din municipiul Craiova, în fața blocului C 31. Tânărul care l-a înjunghiat pe Adrian Grigorie se numește Bogdan Dosoftei, de 21 de ani, din localitatea doljeană Plenița. Acesta a fost prins imediat după ce a comis crima și se află în arest.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS