11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAlege TV se mută în on-line

Alege TV se mută în on-line

Începând din luna septembrie, televiziunea Alege TV nu va mai emite prin cablu. Ştirile video şi cele mai apreciate emisiuni din grila Alege TV vor fi produse în continuare pentru ediţia on-line a Gazetei de Sud (gds.ro), cea mai populară sursă de ştiri on-line din Oltenia.
„Ne vom concentra să oferim informaţii video pentru cei peste 400.000 de cititori ai ediției on-line a Gazetei de Sud. Grija față de comunitate și dorința de a găsi răspunsuri și soluții pentru problemele oltenilor rămân prioritare pentru redactorii noştri“, a declarat Adrian Voinea, directorul Gazetei de Sud.
„Am observat că majoritatea celor care urmăresc Alege TV ar prefera să facă acest lucru on-line. Oamenii privesc din ce în ce mai mult conținut video pe telefon sau calculator. În plus, on-line putem avea o interacțiune mai bună cu publicul nostru“, a completat Valentin Tudor, redactorul-şef adjunct al Gazetei de Sud.

Emisiunile favorite ale oltenilor se aud și la Radio Sud

Cele mai apreciate emisiuni Alege TV se vor auzi din această toamnă și la Radio Sud. Ascultătorii Radio Sud vor avea ocazia să afle noutăţi din domeniul sănătății, economiei și administrației locale, precum şi din sportul craiovean și regional. La ora 17.00, pe frecvența Radio Sud 97.4 FM, dar și live pe www.gds.ro și pe pagina de Facebook a Gazetei de Sud se va difuza cel mai important jurnal al zilei. Acesta va conține informații locale, naționale, internaționale și din sport.
„Ne bucurăm să câștigăm colegi care ne vor ajuta să oferim ascultătorilor Radio Sud informaţii locale utile şi de actualitate. Dacă asculţi Radio Sud, vei afla tot ce se întâmplă important în Oltenia. Știrile Radio Sud vor deveni cea mai importantă sursă de informație locală în FM“, a declarat Ionela Gherghe, director Radio Sud.

Media Sud și Fundația Gazeta de Sud reiau proiecte umanitare de impact

Trustul Media Sud va continua să fie alături de comunitatea oltenilor de pretutindeni cu sprijinul cititorilor, partenerilor și Fundației Gazeta de Sud, care va derula în continuare proiecte sociale de impact. „În 2017, ne vom concentra pe sănătate şi educaţie, alături de partenerii noştri strategici, cum ar fi Top Gel, Ford România, Ruris, Nitela. Vom relua proiecte importante, cum ar fi «Ascultă-ți inima!», «Împreună pentru sănătatea satelor noastre», acțiuni de dotare a spitalelor din Craiova cu aparatură medicală sau oferirea de burse și sprijin copiilor cu merite deosebite. «Fii vocea cartierului tău», unul dintre cele mai importante proiecte comunitare ale noastre, va fi și el reluat din această toamnă“, a completat Cristina Oprea, director de marketing al Gazetei de Sud și vicepreședinte al Fundației Gazeta de Sud.
„Dedicarea faţă de informarea corectă a publicului este cel mai bun mod de a contribui la construirea unui viitor mai bun pentru comunitatea în care trăim. Pentru noi, cel mai important lucru este să ne respectăm principiile și misiunea. Angajamentul nostru este acela de a lupta împotriva corupţiei şi afacerilor ilegale. Vom continua să investigăm şi să dezvăluim orice probleme care afectează comunitatea“, a adăugat Adrian Voinea, directorul trustului Media Sud.
În cei 22 de ani de existență, Gazeta de Sud a devenit cel mai citit cotidian regional din România, cu o audiență de 75.000 de cititori pe ediția tipărită și peste 400.000 pe www.gds.ro. Radio Sud emite de 20 de ani pe frecvența 97.4 FM și reprezintă o sursă importantă de informație locală și un reper al muzicii de calitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS