23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE - Craiova: Numărul protestatarilor a ajuns la 5000 (VIDEO)

UPDATE – Craiova: Numărul protestatarilor a ajuns la 5000 (VIDEO)


UPDATE 22:01
Aproximativ 3000 de oameni se mai află la această oră în Piața Mihai Viteazul. Protestatarii înfruntă frigul de câteva ore. La Craiova se înregistrează în acest moment – 5 grade Celsius.

UPDATE 21:14: Protestatarii se întorc acum spre centru, după ce au mers în coloană pe Calea București, până în zona Institut. Manifestanții sunt însoțiți de forțele de ordine și strigă ”Rușine, rușine să vă fie”.

UPDATE 20:55 Unii dintre protestatari au plecat într-un nou marș pe Calea București din Bănie scandând ”PSD – ciuma roșie” și ”Jos Guvernul”. Ceilalți au rămas în Piața Mihai Viteazul.

UPDATE: 19:45  Aproximativ 5000 de protestatari se află în acest moment în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova. În momentul în care au plecat pe traseul Primărie – Universitate, protestatarii erau aproape 3000, însă la întoarcere au găsit aici încă 2000 de oameni care sosiseră între timp. Cele două grupuri s-au unit şi scandează acum împotriva Guvernului.

UPDATE: 19:22: Protestatarii, în număr de 3000 la această oră, se întorc în Piaţa Mihai Viteazul.

UPDATE 18:55  Manifestanţii au ajuns în faţa Universităţii din Craiova şi continuă să scandeze împotriva Guvernului. Pe strada A.I. Cuza au fost întampinaţi cu aplauze de oamenii ieşiţi la balcoane cu steaguri tricolore.

UPDATE 18:35 Protestatarii care s-au adunat în această seară în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova au plecat în coloană spre Primărie. Pana la ora 18.30, s-au adunat aproximativ 2000 de persoane. Se scandează împotriva guvernului, se cer alegeri anticipate.

Pe pancartele afişate de manifestanţi se poate citi: “PSD – ciuma roşie”, “Gratii, nu graţiere”, Jos Guvernul”, “Vrem anticipate”, “Hoţii”, “Ruşine”. Protestatari continuă să vină în centrul Craiovei.

18:01 Peste 300 de persoane s-au adunat în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova pentru a protesta împotriva proiectele pe justiţie adoptate seara trecută de Guvernul României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS