24.5 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean suspectat de trafic de droguri, oprit în centrul municipiului

Craiovean suspectat de trafic de droguri, oprit în centrul municipiului

Asupra craioveanului de 27 de ani au fost găsite mai multe pliculețe ce ar conține substanțe halucinogene (Foto: Poliția Locală Craiova)
Asupra craioveanului de 27 de ani au fost găsite mai multe pliculețe ce ar conține substanțe halucinogene (Foto: Poliția Locală Craiova)

Agenții Poliției Locale Craiova au descoperit, duminică seară, asupra unui craiovean de 27 de ani, 60 de pliculețe care ar putea conține droguri. Potrivit reprezentanților Poliției Locale Craiova, agenții care patrulau duminică seară în zona intersecției străzii Unirii cu strada Mihail Kogălniceanu au observat un tânăr care avea un comportament suspect și care a mărit pasul la vederea polițiștilor. Aceștia din urmă l-au oprit pe suspect, iar în urma controlului corporal au găsit asupra lui mai multe pliculețe ce conțineau un praf alb. „În urma efectuării procedurilor de identificare s-a stabilit că se numește M.N., în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul în municipiul Craiova, iar la controlul corporal efectuat asupra acestuia s-au descoperit 60 de pliculețe, confecționate manual, învelite cu bandă tip scoci, ce conțineau o substanță (posibil substanță halucinogenă, cu proprietăți psihoactive). De asemenea, asupra persoanei a fost găsită și suma de 521 de lei“, au precizat reprezentanții Poliției Locale Craiova. Pliculețele suspecte și banii au fost luați de polițiști și sigilați, urmând să fie predate ofițerilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Craiova. Substanța va fi trimisă Laboratorului de analize fizico-chimice din cadrul IGPR, iar dacă se va stabili că este vorba de droguri, ofițerii de la Crimă Organizată vor continua cercetările în acest caz.
Potrivit legii, producerea, oferirea, vânzarea, distribuirea, transportul, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc fără drept se pedepsesc cu închisoarea de la 3 la 15 ani. Dacă este vorba de droguri de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 10 la 20 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS