17 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljWetterbest Oltenia încheie anul cu o creştere de 30,5%

Wetterbest Oltenia încheie anul cu o creştere de 30,5%

poze angajati 005

2015 a fost un an excelent pentru producătorul de ţiglă metalică Wetterbest Oltenia. Compania s-a dezvoltat pe mai multe planuri, pornind de la creşterea vânzărilor şi a producţiei până la diversificarea gamei de produse şi extinderea echipei.
„Încheiem anul 2015 cu o creştere de 30,5% faţă de anul 2014, atât din punct de vedere al cifrei de afaceri, cât şi al producţiei. Am contribuit la dezvoltarea pieţei de profil din Oltenia prin introducerea a două modele noi de ţiglă metalică şi un nou model de tablă prefălţuită, dar şi două modele noi de tablă cutată, ceea ce ne-a ajutat foarte mult să evoluăm într-un ritm atât de alert“, spune directorul Wetterbest Oltenia, Dorel Stancu.
„În această săptămână ne soseşte şi o nouă linie de producţie, astfel că vom mări capacitatea şi sperăm ca anul viitor să menţinem acest trend ascendent şi să avem din nou o creştere de minimum 30%. Pentru acest lucru ne pregătim cu utilaje de producţie, dezvoltarea echipei de vânzări şi sperăm ca piaţa să fie receptivă“.
Wetterbest se pregăteşte să lanseze, în 2016, un nou model de ţiglă metalică şi plănuieşte să aducă pe piaţa din România produse de bricolaj pentru grădină din import, de la unul dintre principalii furnizori.

Echipa, un motor al dezvoltării

De la producţie la calitatea produselor oferite şi strategiile de dezvoltare, fiecare element are rolul său în ecuaţia succesului, crede directorul companiei, însă un aport important îl au resursele umane.
„Oamenii din echipa Wetterbest sunt un factor-cheie în tot acest proces de creştere. Avem o echipă tânără, deoarece pentru noi nu este atât de importantă experienţa. Căutăm oameni ambiţioşi, dornici să muncească, de restul ne ocupăm noi. Le asigurăm pregătirea profesională, singura condiţie este să fie dispuşi să înveţe“.
Accentul pus pe echipă reiese şi din faptul că, deşi media de vârstă este de 30 de ani, nu există fluctuaţie de personal. „De-a lungul timpului, echipa s-a menţinut aproape în aceeaşi formă. Anul acesta au venit colegi noi, ca urmare a strategiei generale de dezvoltare, şi toţi s-au integrat foarte repede“.
Petrecerea de Sărbători este un prilej în plus pentru ca membrii echipei să se cunoască mai bine. La sfârşitul săptămânii trecute, toţi angajaţii grupului de firme de la nivel naţional s-au întâlnit la petrecerea de sfârşit de an, devenită deja o tradiţie.
„În fiecare an, la petrecerea aceasta, ne adunăm în jur de 120 de angajaţi, personal TESA. Este ocazia perfectă să ne cunoaştem mai bine cu colegii din alte oraşe, pentru că ne strângem din toate colţurile ţării şi ne revedem de fiecare dată cu drag“, afirmă Dorel Stancu.
Pentru anul viitor, au fost deja stabilite şi două teambuilding-uri, unul pentru echipa de vânzări şi unul pentru management. „Le mulţumim tuturor celor din echipă pentru contribuţia lor la această creştere de care a avut parte Wetterbest în 2015, dar şi colaboratorilor şi clienţilor noştri. Sperăm ca anul 2016 să fie cel puţin la fel de bun atât pentru noi, cât şi pentru ei“.
Wetterbest este prezent pe piaţa din Oltenia din anul 2013, când a fuzionat cu firma Art Line, deţinută de Dorel Stancu, şi a devenit cel mai mare producător de ţiglă metalică din sud-vestul ţării. La nivel naţional, grupul Wetterbest este unul din cei mai mari clienţi ai ArcelorMittal pe tablă prevopsită.

Cum puteţi contacta reprezentanţii Wetterbest Oltenia:

La adresa strada Dunării, nr. 187, Podari
Pe Facebook: Wetterbest Oltenia
La adresa web: www.wetterbestoltenia.ro
Pe e-mail: [email protected]
La numărul de telefon 0744.777.378

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS