24.5 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAccident cu șapte victime pe DN 6

Accident cu șapte victime pe DN 6

Șapte persoane au fost rănite ușor ieri, în jurul prânzului, în urma unui accident rutier produs între trei autovehicule pe DN 6, în apropierea localității doljene Cârcea.
Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, Ionuț Croitoru, de 24 de ani, din comuna Cârcea, care conducea un Opel Astra pe DN 6, dinspre Leu către Craiova, a făcut o manevră care a provocat un accident de circulație soldat cu șapte victime. Mai exact, polițiștii au stabilit că Ionuț Croitoru a virat stânga pentru a intra în incinta unui service auto, moment în care a fost lovit în plin de un Opel Zafira căruia nu i-a acordat prioritate, condus din sens opus de craioveanul Florin Nica.
În urma impactului, Opelul Zafira a fost proiectat pe celălalt sens de mers, unde a fost lovit de un Volkswagen condus de bucureșteanul Dan Vanea. În schimb, mașina condusă de Croitoru s-a oprit în șanțul de pe marginea șoselei.
Oamenii legii au precizat că, în total, la spital au ajuns șapte persoane care au suferit leziuni ușoare în urma accidentului. Este vorba de șoferul Opelului Zafira, dar și de șase pasageri din mașina condusă de acesta.
Polițiștii doljeni au mai precizat că ofițerii de la Rutieră au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS