5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Prins cu 92 km/h pe bulevardul Dacia

Craiova: Prins cu 92 km/h pe bulevardul Dacia

Un şofer craiovean, L.Ioniţă, de 34 ani, din Craiova, a fost depistat de poliţiştii rutieri conducând un autovehicul, pe bulevardul Dacia, cu viteza de 92 km/h şi fără să poarte centura de siguranţă. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în conformitate cu prevederile legale, în suma de 1. 072 lei.

Şoferul a fost prins în timp ce efectivele Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene împreună cu poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat şi executat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea evenimnetelor rutiere cauzate de excesul de viteză. Poliştii rutieri au acţionat şi pentru conştinetizarea conducătorilor auto şi a pasagerilor cu privire la importanţa portului centurii de siguranţă. În timpul acestei acţiuni au fost constatate şi aplicate 143 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 24.000 lei, dintre care 74 pentru viteza neregulamentară, iar alte 21 amenzi pentru neportul centurii de siguranţă.
De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 8 permise de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS