5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Au fost prinşi cu peste 100 km/h prin localitate

Dolj: Au fost prinşi cu peste 100 km/h prin localitate

Poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 11 permise de conducere
Poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 11 permise de conducere

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene şi efective din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat şi executat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere cauzate de excesul de viteză, totodată urmărindu-se şi creşterea gradului de siguranţă în trafic.
Poliţiştii rutieri au pus accent deosebit şi pe verificarea modului în care este respectată legislaţia rutieră de către conducătorii de autovehicule înmatriculate în alte state decât România.

Au fost constatate 206 abateri de natură contravenţională pentru care au fost aplicate sancţiuni de peste 31.400 de lei, dintre care 107 amenzi pentru viteză neregulamentară, iar alte 45 amenzi pentru neportul centurii de siguranţă.
Poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 11 permise de conducere, iar 3 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Un craiovean a condus un autoturism, pe bulevardul Decebal din Craiova, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 118 km/h. De asemenea, cu ocazia controlului efectuat conducătorul auto nu avea asupra sa documentele prevazute de lege. Conducătorului auto i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile, totodată fiindu-i aplicată o amendă de 810 lei.

Un tânăr de 24 de ani, din Craiova, a fost depistat conducând un autoturism, tot pe bulevardul Decebal, cu viteza de 108 km/h. Acesta a fost sancţionat conform legii şi ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 zile.

Un bărbat de 34 de ani, din Craiova a condus, pe DN 6B în localitatea Româneşti, un autoturism cu viteza de 112 km/h. Şi acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă şi i s-a reţinut permisul de conducere în vedere suspendării pe o perioadă de 90 zile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS