12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljWorkshop dedicat profesorului Dusan Repovs, la Universitatea din Craiova

Workshop dedicat profesorului Dusan Repovs, la Universitatea din Craiova

Facultatea de Matematică și Științe ale Naturii din cadrul Universității din Craiova, organizează azi, 25 septembrie, începând cu ora 16.00, în clădirea centrală (sala 116), workshop-ul „Nonlinear Analysis and Applications to Economics”- dedicat profesorului Dusan Repovs, unde vor fi susținute conferințe invitate de către personalități internaționale în domeniu.

În cadrul acestui workshop vor fi prezentate rezultate remarcabile în domeniul matematicii teoretice și aplicate, cu enumerarea problemelor deschise care au fost rezolvate în cadrul cercetării comune ale celor prezenți. Aceste realizări în domeniu au aplicabilitate directă în studii de interes în cadrul proiectelor desfășurate pe axele europene și mondiale de cercetare.

Profesorul univ. dr. DUŠAN REPOVŠ predă la Facultatea de Matematică şi Fizică a Universitătii din Ljubljana, este cercetător la Institutul de Matematică, Fizică şi Mecanică din Ljubljana, Ambasador pentru Ştiinţă al Sloveniei, membru al European Academy of Sciences şi deţinător al Medaliei Memoriale Bogolyubov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS