5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTârg de antichităţi în Capitală

Târg de antichităţi în Capitală

Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti va strânge, în perioada 12-15 septembrie, peste 50 de expozanţi în cadrul târgului de obiecte de artă şi antichităţi Antique Market, anunţă NewsIn.
Cei care se vor afla în Capitala ţării în acea perioadă se vor putea bucura de piese de mobiler şi decoraţiuni interioare, artă plastică, obiecte personale şi de colecţie, argintărie şi porţelanuri, bijuterii vechi, jucării sau automobile de epocă. Toate acestea sunt găzduite de Antique Market pentru expunere, evaluare şi, mai ales, pentru vânzare.
Printre obiectele pe care publicul vizitator le va putea admira şi achiziţiona pe perioada evenimentului se vor mai număra şi cărţi şi tipărituri vechi, chiar şi din secolul XVII (cu tematică religioasă, medicală sau însemnări de călătorie) sau mobilier de epocă restaurat. De asemenea, vor fi expuse piese de mare valoare, precum un cronometru de marină, fabricat în Anglia (în jurul anului 1860) de către John Poole, ceasornicarul amiralităţii britanice sau un medalion din aur şi şnur împletit din păr uman, care a aparţinut Paulinei Alecsandri, soţia poetului Vasile Alecsandri.
În aceeaşi perioadă vor mai avea loc Târgul Internaţional de mobilă, maşini şi echipamente pentru exploatare forestieră şi prelucrarea lemnului (BIFE) şi Târgul de Produse Tradiţionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS