10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPoliţist călcat cu maşina peste picioare

Poliţist călcat cu maşina peste picioare

Un tânăr din Mehedinţi a fost arestat pentru 20 de zile, după ce, în urmă cu câteva zile, a trecut cu maşina peste picioarele unui agent de poliţie. Polițistul l-a oprit pe tânăr într-o staţie peco din Drobeta Turnu Severin, după ce înainte îl urmărise pe străzile oraşului pentru că circula cu viteză. În încercarea de a fugi de la faţa locului, tânărul a trecut cu roţile maşinii peste picioarele poliţistului. Mehedinţeanul este cercetat pentru ultraj, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi distrugere, pentru că a lovit o maşină de poliţie.
Iniţial, magistraţii au respins cererea procurorilor şi au hotărât că bărbatul poate fi cercetat în libertate, cu interdicţia de a părăsi ţara. Hotărârea a fost atacată cu recurs de procurori, iar în cele din urmă instanţa de judecată a decis reţinerea inculpatului pentru 20 de zile.
„Pe 3 noiembrie, în urma recursului făcut de Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, Tribunalul Mehedinţi a emis mandat de arestare pe numele lui Costin N., de 26 de ani, din Drobeta Turnu Severin, pentru 20 de zile, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, vătămare corporală din culpă, distrugere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.
Poliţistului rănit la picioare i s-au efectuat investigaţii medicale de specialitate, fiind prezentat la Serviciul de Medicină Legală Mehedinţi, pentru examinare, unde i s-a eliberat certificat medico-legal, fiindu-i acordate 14-16 zile de îngrijiri medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS