10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalScuterist rănit într-un accident

Scuterist rănit într-un accident

Un bărbat din Craiova a ajuns vineri la Spitalul de Urgenţă, după ce a pierdut controlul scuterului pe care se deplasa şi a lovit în plin un autoturism.
Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au stabilit că Gabriel Costache, de 36 de ani, care conducea un scuter pe strada Constantin Brâncuşi din Craiova, la intersecţia cu strada Avram Iancu a lovit un Renault Megane la volanul căruia se afla Liviu Barbu, de 53 de ani, din aceeaşi localitate. Ofiţerii de la Rutieră au precizat că Gabriel Costache a depăşit un autobuz, după care a intrat într-o groapă şi a pierdut controlul direcţiei. După aceea, scuterul condus de bărbat a lovit Renaultul la volanul căruia se afla Barbu, care oprise pentru a acorda prioritate de trecere autovehiculelor care circulau pe strada Constantin Brâncuşi.  
În urma impactului, Costache a fost proiectat de pe scuter, acesta fiind transportat la Spitalul de Urgenţă pentru acordarea de îngrijiri medicale. Medicii craioveni au constatat că bărbatul a fost rănit uşor, acesta alegându-se cu câteva zgârieturi. În schimb, atât scuterul, cât şi Renaultul condus de Barbu au fost avariate destul de serios în urma accidentului.
• Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII