7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalImpact cu trei victime pe DN 67

Impact cu trei victime pe DN 67

Un grav accident de circulaţie s-a produs marţi seară de Drumul Naţional 67. Şoferul unei autoutilitare Volvo, din judeţul Alba, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-un autoturism Dacia, condus regulamentar de un bărbat din Motru.
La faţa locului au fost chemate două echipaje de ambulanţă, care au transportat victimele la Spitalul din Motru, pentru acordarea îngrijirilor medicale.
„Pe 18 noiembrie, în jurul orei 23.00, Mihai B., de 55 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea o autoutilitară Volvo pe DN 67, din direcţia Motru – Drobeta Turnu Severin, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu o Dacie, condusă regulamentar de Constantin T., de 27 de ani, din Motru. În urma impactului, şoferul Daciei a suferit leziuni, iar Ştefan C. şi Morena C., ambii din aceeaşi localitate, pasageri în Dacie, au fost răniţi“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Carin Sică.
Şoferul autoutilitarei Volvo a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cele trei victime au rămas internate în spital. Oamenii legii continuă cercetările.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS