10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBărbaţi iubiţi de toate femeile

Bărbaţi iubiţi de toate femeile


Thomas Jefferson este cel care a spus: „Toţi oamenii au fost creaţi egali“. Pe de altă parte, Brad Pitt a afirmat: „Mai gândeşte-te o dată“. Este un lucru cert că unii bărbaţi sunt mult mai atractivi pentru femei decât alţii şi, poate fi o surpriză, acest lucru nu are nici o legătură cu înfăţişarea lor.

De exemplu, Mick Jagger: dacă solistul trupei The Rolling Stones şi-ar fi luat o diplomă în contabilitate, femeile din toată lumea i-ar fi refuzat avansurile la petreceri. În loc de contabilitate, Sir Mick a intrat în rock’n’roll şi, cinci decenii mai târziu, tot cucereşte, ca o rutină zilnică, regine braziliene ale frumuseţii.

Din fericire, nu numai starurile rock au succes la femei, aşa că puneţi chitara deoparte (dacă aveaţi de gând să vă schimbaţi cariera) şi citiţi următoarele zece stereotipuri de bărbaţi cărora nici o femeie nu le poate rezista. Acest Top Ten a fost realizat de site-ul www.askmen.com.

 

Marlboro Man

Sunt puţini bărbaţi în Statele Unite care se pot ridica la nivelul de ideal romantic impus de bărbatul „Marlboro“. Îmbrăcat într-o pereche de pantaloni de piele, acest bărbat aventurier este puternic, independent şi rezistent, trei virtuţi admirabile pe baza cărora aceasta măreaţă ţară a fost construită. Femeile nu îi pot rezista abilităţii sale de a supravieţui în sălbăticie de unul singur. O femeie ştie că un astfel de bărbat nu îi va lăsa acel al treilea mesaj pe robotul telefonului întrebând de ce ea nu i-a răspuns la primele sale două apeluri. În plus, o femeie ştie că orice bărbat care îşi petrece atât de mult timp călărind o bestie nu poate fi decât „dinamită“ în dormitor.

Bucătarul

Oricine a spus că puterea este cel mai bun afrodiziac cu siguranţă nu ştia să facă o omletă „decentă“. Şi asta pentru că sunt puţine lucruri care îngenunchează o femeie mai rapid decât un bărbat care chiar ştie ce face în bucătărie. În plus faţă de abilitatea de a pregăti ceva „comestibil“ de mâncare, ceva care să nu îşi dea crampe stomacale, „Bucătarul“ a câştigat puncte şi datorită creativităţii sale. Însă, atractivitatea bucătarului nu derivă numai din îndemânarea sa de a face salate sau cine ştie ce garnituri. Când o femeie vede un bărbat purtând un şorţ de bucătărie pătat şi plin de grăsime, vede un bărbat care poate avea grijă de el însuşi, la fel de bine ca şi ea, şi care poate să aprecieze „lucrurile fine“ ale vieţii.

 

Chirurgul

În afară de îngheţata cu flugi de ciocolată şi filmul „Dans murdar“, sunt puţine lucrurile care pot „aţâţa“ o femeie mai mult decât „Chirurgul“. Şi asta pentru că acest profesionist bine instruit în medicină şi-a făcut un scop în viaţă din a-i face pe alţii să se simtă bine. Este plin de compasiune, atent şi, dacă este necesar, poate să facă rost oricând de „provizii“ de Viagra suficiente pentru o viaţă.

Toate acestea fiind spuse, abilitatea sa de a aduce morţii din nou la viaţă este „puţin“ mai impresionantă decât abilitatea dumneavoastră de a râgâi alfabetul…

 

Pompierul

Puţine alte meserii impresionează precum cea de pompier. E şi normal, acest profesionist al luptei cu focul are trei calităţi pe care femeile le iubesc: o slujbă periculoasă, o uniformă mişto şi un furtun lung… În afară de acest „echipament“, ceea ce toate femeile adoră la „Pompier“ este că în mod rutinat îşi pune viaţa la bătaie pentru a-i ajuta pe alţii.

 

Posesorul de câini

Chiar dacă are un Saint Bernard păros sau un Chihuahua chelios, nici o femeie nu îi poate rezista „Posesorului de câini“. Şi asta pentru că un bărbat care este suficient de responsabil să aibă grijă de un animal este, de asemenea, teoretic, capabil să aibă grijă de o soţie şi de un copil – un atribut căruia nici o femeie care a depăşit vârsta de 30 de ani nu îi poate rezista. Atenţie: „Posesorul de câini“ nu trebuie să fie confundat cu „Oierul“. Numai scoţiencele pot fi impresionate de acesta din urmă.

 

Artistul sensibil

Fiecare femeie are nevoie de un umăr pe care să poată plânge şi acesta este momentul în care intră în scenă „Artitul sensibil“. Acest bărbat care poartă, de obicei, cămaşă şi vestă deasupra îmbină abilităţile de a asculta ale unui vultur cu vitalitatea sexuală a unui eunuc, transformându-l în prietenul perfect şi neameninţător pentru orice femeie. Ea îl poate suna pentru o partidă de plâns, el va fi compătimitor, va începe să plângă o dată cu ea şi, fără să îşi dea seama cineva, va ajunge să se tăvălească cu ea pe „patul“ de şerveţele îmbibate de lacrimi. Hobby-urile sale includ citatele din Sartre (filozoful francez Jean Paul Sartre – n.r.), discuţiile despre „deşertăciunea“ vieţii şi „cultivarea“ unei dunguţe de păr sub buza sa inferioară. Să nu cumva să vă înşelaţi: el este duşmanul.

Străinul

Uşor negricios şi foarte misterios, „Străinul“ vorbeşte cu un accent desluşibil şi a vizitat o mulţime de locuri pe care dumneavoastră nici măcar nu le puteţi pronunţa. Femeile îl iubesc pentru gesturile sale extrem de cavalereşti şi pentru promisiunile sale nesfârşite de a le duce spre tărâmuri romantice îndepărtate. Dumneavoastră, pe de altă parte, îl dispreţuiţi pentru că, spre deosebire de ale dumneavoastră, papilele lui gustative pot distinge între un merlot din 1984 şi un cocteil de căpşune.

 

Muzicianul

Nu contează că îşi împarte apartamentul cu alţi şapte tipi şi nici faptul că trupa sa are un nume ridicol, cert este că toate femeile iubesc un bărbat care este în stare să cânte o melodie. Femeile iubesc şi faptul că „Muzicianul“ poate să compună un cântec special pentru ele, chiar dacă acesta sună suspicios de asemănător cu melodia „Stairway to Heaven“ a formaţiei Led Zeppelin. Trebuie să luaţi aminte că nu toţi muzicienii au fost creaţi egali. Aproape toate femeile şi-ar flutura lenjeria intimă în faţa lui Tom Jones, dar numai cele bete criţă şi-ar arăta părţile intime unui cântăreţ de nuntă îmbrăcat în costum.

 

Surferul

Bronzat perfect şi ridicol de musculos, „Surferul“ arată de parcă acum ar fi terminat o şedinţă foto pentru coperta unei reviste de fitness pentru bărbaţi. Acesta este un lucru bun, pentru că, în ceea ce-l priveşte, conversaţia nu este punctul lui forte. Surferul îşi petrece cel mai mult timp discutând despre valuri „bolnave“, demonstrând o dată pentru totdeauna că a înghiţit atât de multă apă de mare ca şi placa sa de surf. Cu toate acestea, tipele îl adoră pentru că viaţa sa este lipsită de griji, o vară nesfârşită de soare şi distracţie.

 

1. Băiatul rău

Este grizonat, periculos şi cunoaşte 27 de modalităţi de a suci gâtul cuiva folosind numai două degete de la o mână. El este „Băiatul rău“ şi, când li se dă posibilitatea de a alege, aproape toate femiele vor alege acest armăsar nebărbierit de pe un Harley Davidson în defavoarea unui contabil aranjat. E şi firesc, „Băiatul rău“ îşi trăieşte viaţa pe muchie de cuţit, jucând după propriile sale reguli, fără să dea socoteală cuiva. În mod ironic, ceea ce iubesc femile la acest bărbat demn de Neolitic este provocarea de a schimba acest suflet sălbatic într-un bărbat aşezat, la casa lui, cu care nu s-ar fi întâlnit niciodată.

 

Fii bărbatul visurilor ei!

Acum că ştiţi care sunt tipurile de bărbaţi după care tânjesc femeile, sunteţi cu un pas mai aproape de a le cuceri inimile. Deci, ce mai aşteptaţi? Transformaţi-vă într-un bărbat irezistibil luând lecţii de gătit, învăţând să faceţi surf sau înrolându-vă ca voluntar în departamentul de pompieri. În fond, cheia de a vă găsi iubita visurilor dumneavoastră este de a vă transforma în bărbatul visurilor ei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS