10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFara concurenta la ocuparea posturilor

Fara concurenta la ocuparea posturilor

Inspectorii din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Olt se pregatesc de concurs. Cei 19 inspectori de specialitate si inspectori scolari vor sustine pe 16 octombrie concurs pentru ocuparea posturilor pe care au fost numiti cu delegatie. Cel care nu poate sustine concurs este inspectorul pentru romi Marius Caldararu, care are doar o jumatate de norma in cadrul ISJ Olt, iar postul pe care il ocupa cu delegatie are si alt regim.


Comisia de examinare va fi formata din profesori universitari, având un reprezentant si Ministerul Educatiei si Cercetarii. Inspectorii vor sustine mai multe probe de concurs: evaluare CV, aprecierea recomandarii Consiliului de Administratie, inspectia speciala la clasa (lectie deschisa la scolile unde inspectorii sunt titulari), proba practica (interasistenta), interviu (test grila cu intrebari din legislatia scolara si managementul educational), proba de lucru la calculator.


La aceasta data ocupa postul in urma promovarii concursului numai inspectorul scolar general, adjunctii si directorul Casei Corpului Didactic Olt, ceilalti fiind numiti cu delegatie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS