5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBataia de la scoala a ajuns in instanta

Bataia de la scoala a ajuns in instanta

Doi tineri din Craiova, protagonistii unui scandal la Liceul „Traian Vuia“ din localitate, au fost trimisi in judecata pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala, respectiv lovituri si alte violente. In primavara anului 2004, Aurelian Martin, zis „Maruta“, de 23 de ani, si Dragos Popescu, de 21 de ani, au batut alt tânar care a „indraznit“ sa viziteze, in camin, o eleva de la Liceul „Traian Vuia“. Procurorii Parchetului de pe lânga Judecatoria Craiova au inaintat dosarul instantei de judecata, la inceputul acestei saptamâni, cu invinuitii in stare de libertate.


„Anihilat“ cu bâta


Mihai Nicolae Mitrache a mers pe 4.03.2004 sa viziteze o tânara care era eleva la Liceul „Traian Vuia“. Cum fata locuia in camin, Mihai a intrat in incinta scolii in jurul orei 21.00, ca sa se poata intâlni cu ea. Numai ca aici a dat nas in nas cu Aurelian Martin si cu Dragos Popescu, care l-au luat la intrebari.


Discutia dintre cei trei nu a fost prea placuta, ei disputându-si teritoriul si fetele de aici. Mitrache a fost lasat sa plece din caminul liceului, dar a fost asteptat la câtiva metri de la intrarea in scoala. Maruta si Popescu au tinut cu tot dinadinsul sa se razbune pe Mitrache.


Incidentul nu s-a limitat la o simpla cearta, ci s-a transformat intr-o bataie in toata regula, Mitrache fiind lovit cu pumnii si cu picioarele de Maruta si Popescu. Gândindu-se ca nu l-au „aranjat“ destul, Maruta a pus mâna pe bâta de base-ball pe care o tinea in masina si a incercat sa-i zdrobeasca adversarului genunchiul de la piciorul drept. L-au lasat cazut in mijlocul strazii si au plecat, demarând in tromba. Ca sa-si revina dupa loviturile primite, specialistii Institutului de Medicina Legala din Craiova au constatat ca Mihai Nicolae Mitrache a avut nevoie de 30 de zile de ingrijiri medicale ca sa se puna pe picioare si la propriu, si la figurat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS