5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTentativa de sinucidere in halta Isalnita

Tentativa de sinucidere in halta Isalnita

Anisoara Paunescu a ramas fara degete la miini dupa ce a sarit in fata rapidului 791

O femeie s-a aruncat ieri-dimineata in fata rapidului 791, in momentul in care acesta trecea prin halta Isalnita. Victima, Anisoara Paunescu, de 36 de ani, din localitatea amintita, a scapat cu viata, insa medicii au fost nevoiti sa-i amputeze degetele de la miini.

Rudele sustin ca nu stiu ce a determinat-o sa-si doreasca moartea, chiar daca ieri-dimineata femeia parea abatuta. Unul dintre cei doi copii ai Anisoarei spune ca a auzit-o, cu citeva ore inainte de a pleca de acasa, discutind cu sotul ei si amenintind ca se va arunca in fata trenului. Amenintarile femeii nu au fost luate in serios. „Erau ca orice familie. Se intelegeau destul de bine, insa uneori se mai si certau. Nu si-a imaginat nimeni ca se va intimpla o asemenea nenorocire“, a spus Mihai Matei, nepotul victimei.

Anisoara Paunescu a asteptat mai intii ca sotul ei sa plece de acasa, apoi s-a dus in halta Isalnita si, fara sa stea pe ginduri, s-a apropiat de linia ferata, asteptind trenul. In jurul orei 9.30, si-a facut aparitia rapidul 791, care venea in viteza de la Filiasi. Mecanicul a zarit-o de departe pe femeie si, ghicind parca ce va urma, a incercat sa opreasca garnitura, fara sa puna in pericol siguranta calatorilor. Trenul s-a oprit, insa femeia se aruncase in fata locomotivei.

Datorita prezentei de spirit a mecanicului, Anisoara Paunescu a scapat cu viata. Ea a fost transportata cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta Craiova, unde a fost supusa unei interventii chirurgicale. Dupa mai multe ore, cit a durat operatia, chirurgii au fost nevoiti sa-i amputeze degetele de la miini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS