22.5 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Scurte ştiri

Romantism de 70.000 de euro

Pentru doamnele care credeau că nu mai există bărbaţi romantici pe planetă, mai este totuşi o rază de speranţă. După cum informează tgcom.it, aceasta vine din China, unde un romantic incurabil a scos din buzunar 70.000 de euro pentru a-şi cere iubita de navastă. Chinezul a cumpărat 1.999 de trandafiri, toţi placaţi cu aur de 24 de carate, şi i-a cerut mâna iubitei sale. Fericita aleasă nu a rămas insensibilă la gestul iubitului său şi a răspuns imediat afirmativ. Afacerea s-a dovedit o reuşită şi pentru florăria din Nanjing care a livrat preţiosul buchet, aceasta urmând să furnizeze şi toate aranjamentele florale pentru nuntă.

Concert de un milion de lire sterline pentru Amy Winehouse
Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a fost plătită cu un milion de lire sterline pentru a susţine un concert de două ore la Moscova, la invitaţia unui om de afaceri a cărui identitate nu a fost dezvăluită. După cum informează dailymail.co.uk, acesta a fost primul concert din ultimii doi ani pe care cântăreaţa britanică, în vârstă de 27 de ani, a reuşit să îl ducă până la capăt, spre încântarea spectatorilor, care au povestit că show-ul a fost fantastic. Printre invitaţii de onoare prezenţi la eveniment s-au numărat miliardarul rus Mihail Prohorov, dar şi Serghei Kapkovym, preşedintele Federaţiei Ruse de Fotbal.

Cele mai vechi jucării din lume, scoase la licitaţie
La sfârşitul săptămânii trecute, New Yorkul a găzduit o licitaţie inedită, în care a fost pusă în vânzare o colecţie preţioasă de jucării, în valoare de peste 2,3 milioane de dolari. Printre obiectele scoase la licitaţie s-au aflat bărci, soldaţi, motociclete şi numeroase jocuri pe tablă, printre care şi un Monopoly realizat manual în 1933. Una dintre vedetele colecţiei a fost o versiune în miniatură a vaporului „Lusitania“, cu tot cu figurinele reprezentând personalul şi pasagerii. Ambarcaţiunea a fost vândută pentru suma de 194.000 de dolari, cea mai mare sumă obţinută pentru o asemenea jucărie. Fostul proprietar al colecţiei, Malcolm Forbes, achiziţionase vaporul în urmă cu 27 de ani pentru suma de 28.600 de dolari.

Daniel Craig şi Hugh Jackman, împreună în faţa camerelor
Britanicul Daniel Craig şi australianul Hugh Jackman ar putea apărea împreună în lungmetrajul „The Dark Tower“, o adaptare după seria omonimă de romane scrise de Stephen King, informează contactmusic.com. Deşi pregătirile pentru acest proiect nu au fost încă demarate, cei doi actori au avut deja o întâlnire cu regizorul Ron Howard, pentru a discuta despre film.  „Ne-am întâlnit toţi trei şi am discutat despre acest proiect. Am făcut muncă de cercetare şi acum mă gândesc tot timpul la acest film. Ne mişcăm repede şi mă simt mai stimulat ca niciodată“, a povestit regizorul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS