20.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMereu la prima întâlnire

Mereu la prima întâlnire

Prima întâlnire cu posibilul suflet pereche a fost mereu un moment de cotitură pentru reprezentanţii ambelor sexe.
În cazul în care nu v-aţi găsit încă sufletul pereche, nu trebuie să aşteptaţi ziua în care prinţul sau prinţesa din poveşti să apară la uşa dumneavoastră şi să vă spună cu un zâmbet larg: „Iată-mă!“. Până în momentul în care veţi găsi partenerul ideal, aveţi ceva de aşteptat şi trebuie să înduraţi calvarul mai multor „prime întâlniri“. Prima întâlnire este un „rău necesar“ în viaţa oricărei persoane singure. Dacă ţinem cont de toate emoţiile, speranţele şi complexele resimţite din plin la prima întâlnire atât de bărbaţi, cât, mai ales, de femei, este de mirare că vreun cuplu ajunge şi la a doua! De obicei, în noaptea dinaintea marii întâlniri, mintea viitorilor protagonişti este bântuită de fel de fel de întrebări. De exemplu, bărbatul se întreabă dacă e musai să achite el nota la restaurant sau dacă îşi doreşte să facă sex de la prima întâlnire, mai ales dacă este cu adevărat interesat de doamna ce îl însoţeşte. La rândul lor, doamnele se întreabă cum să reacţioneze dacă el le vorbeşte despre sex deja de la prima întâlnire. Altă dilemă care le provoacă insomnii este vestimentaţia cea mai potrivită pentru acest moment. Pentru a înfrunta cu mai multă încredere „calvarul“ primei întâlniri, cotidianul Bild a prezentat rezultatele unui sondaj organizat de site-ul Frauenzimmer.de pe un eşantion de 2.000 de celibatari, care au povestit despre ce îşi doresc cu adevărat de la prima întâlnire.

Dorinţe ascunse

De exemplu, 89 la sută dintre doamnele intervievate îşi doresc ca iniţiativa primei întâlniri să îi aparţină bărbatului. De altfel, acest punct de vedere este împărtăşit şi de cei mai mulţi dintre bărbaţi, mai exact, 57 la sută dintre reprezentanţii sexului tare. În acelaşi timp, 70 de procente dintre respondente consideră că, după prima întâlnire, bărbatul este cel care trebuie să dea primul semn de viaţă, de aceeaşi părere fiind şi 30% dintre domni. Cei mai mulţi dintre reprezentanţii sexului tare cred că totuşi femeile sunt cele care ar trebui să dea un semn de viaţă după prima întâlnire, în timp ce restul de 27 de procente consideră că depinde de evoluţia întâlnirii cine face sau nu primul pas.
În ceea ce priveşte sexul la prima întâlnire, părerile sunt împărţite. 60 la sută dintre domni cred că, dacă situaţia o permite, o partidă de sex este bine venită. Mai mult chiar, 33 la sută dintre respondenţi sunt de părere că este chiar recomandat să se cunoască mai bine sexual înainte de a începe o relaţie. În acelaşi timp însă, 46 la sută dintre domni nu se gândesc să aibă o relaţie serioasă cu o femeie dornică de sex încă de la prima întâlnire.

Tabu pentru femei

În cazul femeilor, lucrurile sunt mai mult decât clare. Pentru 63 la sută dintre respondente, sexul la prima întâlnire este exclus din start. De altfel, 69 la sută dintre femei sunt de părere că un bărbat care vrea sex de la prima întâlnire nu este „material bun“ pentru o relaţie. Doar 30 la sută dintre celibatarele intervievate nu exclud din start varianta de a face sex, afirmând că depinde de situaţie. În acelaşi timp, 10 la sută dintre reprezentantele sexului frumos sunt mai mult decât dispuse să întreţină raporturi sexuale încă de la prima întâlnire. De altfel, potrivit unui sondaj apărut în revista americană Sexuality Research & Social Policy, 30% dintre femeile care obişnuiesc să-şi găsească partenerii prin intermediul site-urilor de socializare fac sex la prima întâlnire. Ele s-ar putea justifica, susţinând că au avut totuşi câteva întâlniri în prealabil – întâlniri on line. Cu toate acestea, o a doua întâlnire în viaţa reală cu bărbatul cu care au făcut sex în multe cazuri nu a mai existat.

Locul şi vestimentaţia

În ceea ce priveşte locul perfect pentru o întâlnire, lucrurile sunt mai mult decât clare. Nu mai puţin de 83 la sută dintre subiecţi cred că o cafenea sau un restaurant este locul ideal de întâlnire, în timp ce 7% la sută visează la un picnic la iarbă verde.
Vestimentaţia pentru prima întâlnire este, de asemenea, o dilemă care le frământă mai ales pe doamne.
Pentru bărbaţi, lucrurile sunt clare. Doar trei la sută sunt de părere că partenera lor ar trebui să poarte o fustă mini, punct de vedere împărtăşit şi de femei. Cele mai multe dintre persoanele intervievate consideră că la prima întâlnire trebuie să se îmbrace casual, în timp ce 20 la sută dintre doamne sunt adeptele unei ţinute  elegante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU