30.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024

Scurte ştiri

Regizorul serialului „Efect 30“ a jucat alături de Andreea Raicu
Actorii serialului „Efect 30“ au avut parte de o surpriză de proporţii. Jacob Goldwasser, regizorul serialului, li s-a alăturat într-una dintre scene. Jacob adoră să facă figuraţie sau să joace roluri mici în producţiile pe care le regizează. Până acum, a mai interpretat  roluri de doctori şi regizori de documentare.
În „Efect 30“, Yankul, cum îi spun colegii, a avut ocazia să fie consultant şi să lucreze pentru câteva momente într-o agenţie de publicitate. El a jucat alături de Adriana Butoi, dar a avut-o ca parteneră într-una dintre scene şi pe Andreea Raicu.

Marius Nedelcu, trei concerte şi un sejur asiatic
Marius Nedelcu a avut o vară plină. Pe lângă lansarea unui nou single intitulat „Obsession“, numeroasele concerte şi cea de-a doua participare consecutivă în formula solo la festivalul polonez Sopot Hit Festival, artistul MediaPro Music s-a întors de curând dintr-un sejur asiatic presărat şi cu trei recitaluri.
Pentru că „Rain“ şi „Obsession“, cele două single-uri lansate de Marius, au ajuns hituri în cluburile din Liban şi Siria, artistul a primit invitaţia de a cânta publicului de acolo.
„Am avut parte de nişte concerte extraordinare, la care m-am simţit excelent. Ba mai mult, am rămas împreună cu echipa mea în club până dimineaţă, lucru care nu mi se întâmplă de obicei“, a mărturisit artistul. Pe lângă plimbări, concerte şi răsfăţuri culinare, Marius & Co au avut timp şi de plajă, piscină, soare şi băi în Marea Mediterană.

„Clanul Cârcotaşilor“ sfidează legea umorului
Huidu şi Găinuşă sunt daţi în urmărire generală pentru umor cu premeditare. „Clanul Cârcotaşilor“ şi „famiglia“ de mafioţi de la Prima TV au convocat Sindicatul Rimei Organizate. Costumaţi în adevăraţi gangsteri italieni, într-un decor ce-ţi insuflă atmosfera perioadei postbelice, Huidu, Găinuşă, Dezbrăcatu’, Puştiu’, Mistreţu’ şi Toni s-au reunit într-o întâlnire de gradul 0, pentru a stabili planul de bătaie. Complici de glume interlope, cârcotaşii au fost protagoniştii unor spoturi de promovare pentru noul sezon al Cronicii, în care au interpretat diferite roluri. Adevărata cârcoteală începe din 16 septembrie, atunci când „Clanul cârcotaşilor“ va veni cu o ofertă de nerefuzat.

Elena Perseil face rochii de bal „cusute cu poveşti“
Elena Perseil a creat o rochie de bal care poartă poveştile celor care au lucrat-o manual, dar şi a personajului Ersilia Vulturesco, interpretat de Alina Grigore în „Aniela“.
Pentru Elena Perseil propunerea de a face o rochie de bal pentru primul serial românesc de epocă a fost ca o invitaţie la visare: „A fost interesantă propunerea de a realiza o rochie de bal, deoarece să faci o rochie pentru un film îţi permite să te joci mai mult cu domeniul fantasticului, să intri în zona teatralului, să te joci cu volumele şi detaliile mult mai mult decât pentru o rochie purtată astăzi într-un eveniment special“.

Maya, noua iubire a lui Adrian Bucur
Prezentatorul jurnalului Focus este din nou îndrăgostit. Cu ocazia petrecerii de inaugurare a noii locuinţe, vedeta Prima TV a avut parte de o surpriză de proporţii. O prietenă i-a oferit cadou o minunăţie de căţel.
Labradoriţa Maya i-a cucerit inima prezentatorului. „Sunt foarte bucuros că o am pe Maya. Este un căţel extrem de cuminte şi, deşi are doar două luni, nu mi-a creat neplăceri până acum. Deja am devenit expert în îngrijirea labradorilor“, declară Adrian Bucur.

Steve Vai, premiat la Cerbul de Aur
Binecunoscutul artist rock Steve Vai vine la Cerbul de Aur 2009. Chitaristul urmează să fie premiat în cadrul festivalului cu un trofeu pentru întreaga sa activitate muzicală. Steve Vai va ajunge în România pe 5 septembrie şi va pleca direct spre Braşov, unde în perioada 2-7 septembrie se desfăşoară Cerbul de Aur 2009. La numai câteva zile după plecarea sa din România, pe 14 septembrie, artistul va lansa un nou material discografc, un dublu DVD, intitulat „Where The Wild Things Are“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII