29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024

Scurte stiri

Amy Winehouse îi va oferi 3,7 milioane de dolari soţului său la divorţ
Amy Winehouse îi va oferi 3,7 milioane de dolari lui Blake Fielder-Civil, soţul său aflat în arest, în cadrul divorţului lor, potrivit site-ului yahoo!News. Avocaţii lui Blake Fielder-Civil au pregătit actele de divorţ, luna trecută, după 20 de ani de căsătorie. Iniţial, cântăreaţa a spus că vrea să facă totul pentru a-şi salva căsnicia, însă şi-a schimbat opinia atunci când Fielder-Civil a declarat că vrea jumătate din averea ei de 22 de milioane de dolari, plecând de la ideea că el a fost muza cântăreţei.
O prietenă a vedetei a declarat pentru publicaţia britanică The Mail On Sunday: „Amy le-a dat instrucţiuni avocaţilor. Îi va oferi soţului său jumătate din cât a câştigat în perioada în care au fost împreună, adică 3,7 milioane de dolari“.

Crizantema Obama
O pepinieră din Olanda a creat o floare cu numele noului preşedinte american: crizantema Obama. Pentru reprezentanţii pepinierei Royal Van Zenten, cel de-al 44-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii reprezintă pacea şi din acest motiv floarea care-i poartă numele este albă. De asemenea, ea are aceleaşi caracteristici ca Barack Obama: carismă, putere, speranţă şi schimbare.
Dacă va avea succes, această crizantemă ar putea fi creată mai târziu în diverse culori. Următoarele teste vor fi efectuate luna viitoare, chiar înainte de punerea în vânzare a florii.
Pepiniera Royal Van Zenten a fost prima societate olandeză care a creat flori cu numele lui Bush şi Reagan.

Rihanna promite să ajute victimele leucemiei
Rihanna caută cu disperare un donator de măduvă osoasă pentru o fetiţă de cinci ani afectată de leucemie. Cântăreaţa a văzut un clip cu micuţa new-yorkeză Jasmina Amena şi a promis că va face tot ce-i va sta în putere pentru a găsit un donator pentru ea. Vedeta a declarat pentru revista People: „Când am văzut clipul cu Jasmina am început să plâng. M-a emoţionat foarte tare. Este nedrept ca pentru un pacient de culoare să găseşti mai greu un donator compatibil. Jasmina are o formă gravă de leucemie şi are nevoie de această operaţie pentru a supravieţui“.

Take That s-au regăsit datorită unei sticle de votcă
Membrii grupului britanic Take That au susţinut întotdeauna că s-au gândit să se reunească în 2005 după ce au filmat un documentar, însă au mărturisit că această idee le-a venit după câteva pahare în plus de alcool.
Mark Owen a povestit pentru revista The Sun: „Făceam acel documentar şi ne gândeam la ce a devenit fiecare după destrămarea grupului. Lumea ne tot întreba de ce nu plecăm în turneu. Într-o seară, după câteva pahare de votcă pe care le-am băut împreună cu Gary şi Howard, ne-am gândit că ne-am putea reuni. Am început să cântăm în bar şi i-am sunat şi pe ceilalţi colegi. Eram cam ameţiţi şi l-am sunat pe Jason, spunându-i că ne-a venit o idee strălucită“. Compozitorul grupului, Gary Barlow, a declarat: „Eu pun totul pe seama alcoolului“. Formaţia Take That s-a destrămat în 1996, la un an după plecarea lui Robbie Williams.

Geci din păpuşi gonflabile
Un creator de modă olandez a confecţionat o gamă de geci, una dintre materiile prime fiind plasticul de la păpuşile gonflabile. Sander Reijgers a tăiat şi refolosit plasticul din care sunt fabricate păpuşile gonflabile. El a creat o linie de geci destinate atât bărbaţilor, cât şi femeilor, pentru care păpuşile au fost transformate în haine. Capul păpuşilor a fost folosit pentru confecţionarea glugilor. Toate gecile vor avea culoarea roz. Unul dintre promotorii produsului a declarat că speră că păpuşile nu au fost folosite înainte de a fi tăiate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS