19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Scurte ştiri

Sicrie bizare pentru britanicii nonconformişti

O companie din oraşul britanic Nottingham oferă clienţilor săi sicrie de toate formele şi culorile. La firma Vic Fearn&Co, clienţii pot alege între sicrie de forma unor chitare, skateboarduri, pantofi de dans sau chiar în forma unui container de gunoi. Ideea le-a venit celor doi proprietari John Gill şi David Crampton în urmă cu 15 ani, când mai mulţi clienţi şi-au exprimat dorinţa de a avea altfel de sicrie. „Nu erau nebuni, ci doar oameni care doreau să îşi petreacă somnul de veci într-un obiect care a însemnat ceva pentru ei în timpul vieţii“, spune Crampton. Un astfel de sicriu poate costa până la 7.500 de euro.

Prima şcoală de strip-tease pentru bărbaţi

Prima şcoală de strip-tease masculin şi-a deschis de scurt timp porţile în Marea Britanie. Obiectivul şcolii este acela de a aduce un pic de sare şi piper în viaţa cuplurilor. „Adonis Male Stripper School“, condusă de maestrul în arta strip-tease-ului Stuart Lewington, oferă cursuri pentru toată lumea, de la cicluri de cursuri de opt săptămâni şi până la cursuri serale intensive, în care debutanţii, pentru 150 de euro, pot învăţa mişcările de bază.  

27 de scuze care nu trebuie spuse şefului

Banalele scuze precum „nu am avut timp“, „sunt la masa de prânz“, „ziua de muncă s-a terminat“ sau „în ziua aceea nu eram la muncă“ nu trebuie rostite niciodată în faţa şefului, pentru că ele nu sunt suficiente pentru a masca propria ineficienţă. Aşa susţine primarul oraşului Megion din Siberia, care a întocmit o listă de 27 de fraze pe care colaboratorii săi nu trebuie să le rostească în prezenţa sa, altfel ei riscând să fie daţi afară. Primarul oraşului este sigur că atunci când cere un lucru, documente sau rezolvarea unei probleme de serviciu, este imposibil ca  angajaţii să dea răspunsuri aproximative. În opinia edilului-şef, funcţionarii publici trebuie să ajute concetăţenii să îşi îmbunătăţească viaţa şi să îşi rezolve problemele.  

Kirsten Dunst şi-a părăsit iubitul din cauza mirosului urât

Deşi a trecut ceva timp de când nu mai formează un cuplu cu actriţa Kirsten Dunst, componentul formaţiei Razorlight, Johnny Borrell, nu pare să fi trecut peste despărţirea de fosta iubită. După cum informează Libero.it, rocker-ul a vorbit în premieră despre adevăratele motive care au dus la destrămarea relaţiei. De vină a fost se pare faptul că Borell mirosea urât. De câte ori rockerul ajungea acasă, lăsa în urma lui un iz înţepător de alcool şi ţigări.
„Ea nu a suportat mirosul de ţigări, bere şi hamburgeri din sufragerie. Nu pot să o învinovăţesc. Kirsten crede în egalitatea partenerilor şi este de părere că amândoi trebuie să se implice la curăţenia casei. Are dreptate, dar eu sunt dezordonat şi îmi place aşa“, a declarat Johnny.

Daniel Radcliffe nu este un mag în dormitor

Talentele de magician ale tânărului actor Daniel Radcliffe, protagonistul seriei dedicate micului vrăjitor Harry Potter, par limitate atunci când vine vorba de viaţa amoroasă a acestuia. Cu ocazia premierei peliculei „December Boys“, starul a mărturisit cu sinceritate: „Nu sunt un magician în dormitor sau cel puţin nu în faţa camerei“. Declaraţia actorului se referă la scena sexy dintre personajul interpretat de el şi tânăra Teresa Palmer. Aceasta este prima scenă de sex interpretată de Radcliffe şi, potrivit declaraţiilor sale, „este probabil cea mai proastă scenă de sex din istorie“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS