29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024

Scurte ştiri

Smash – cel mai frumos câine din lume

Smash, un caniş alb, a câştigat duminică, la Expoziţia Mondială Canină care s-a desfăşurat în Mexic, titlul de cel mai frumos câine din lume. După cum informează site-ul Yahoo!News, la concurs au participat 5.000 de patrupede. Proprietarii de câini investesc în fiecare an mii de euro pentru a participa la această competiţie. Înainte de concurs, stăpânii petrec ore în şir pentru a-şi spăla şi peria patrupedele.

Prins de 31 de ori fără permis de conducere

Un norvegian a fost condamnat la trei luni de închisoare după ce a fost prins pentru a 31-a oară la volanul unei maşini fără a avea permis de conducere. După cum informează site-ul Yahoo!News, bărbatului, în vârstă de 36 de ani, i-a fost retras pe viaţă în 1997 permisul de conducere. De atunci şi până în prezent, norvegianul a fost prins de poliţişti de 31 de ori la volanul maşinii, motiv pentru care autorităţile nu s-au mai mulţumit cu o simplă amendă, condamnându-l la trei luni de închisoare.

Un britanic a mâncat un câine în semn de protest

Mark McGowan, un artist britanic, a mâncat marţi un corgi, rasa de câine preferată a reginei Elisabeta a II-a, ca semn de protest împotriva modului violent în care un grup de vânători, printre care se afla şi soţul reginei, prinţul Filip, a omorât o vulpe. Potrivit site-ului cyberpresse.ca, Mark McGowan nu se află la primul protest de acest gen, bărbatul a mai înregistrat o „performanţă artistică“ atunci când a mâncat în compania lui Yoko Ono, văduva lui John Lennon, un câine care a murit într-o crescătorie. „Sunt conştient că anumite persoane consideră şocant gestul meu şi de prost gust, dar eu vreau să prezint tuturor incapacitatea Societăţii Regale de a preveni actele de cruzime la adresa animalelor. Prinţul Filip împreună cu câţiva prieteni au împuşcat la începutul anului o vulpe şi au lăsat-o să se chinuiască timp de cinci minute, după care i-au dat lovitura finală“, a declarat artistul. Regina Angliei a avut peste 30 de câini din rasa corgi de când se află pe tronul ţării, iar în prezent deţine patru astfel de exemplare.

Eva Longoria vrea să înfieze un copil

De multe ori vedetele de la Hollywood ascund în spatele unei aparente superficialităţi un suflet extrem de generos. Potrivit site-ului 7sur7.be, după Angelina Jolie şi Madonna a venit rândul Evei Longoria să înfieze un copil. Actriţa din serialul „Neveste Disperate“ se va căsători peste câteva săptămâni cu jucătorul de baschet Tony Parker. Toată lumea se întreabă de ce vrea frumoasa actriţă să înfieze un copil. Răspunsul este pe cât se poate de simplu: din altruism. „Atât eu, cât şi Tony avem un suflet generos şi dispunem de resursele financiare necesare pentru a ne permite să adoptăm un copil. Considerăm că putem ajuta un suflet nevinovat şi îi putem oferi acestuia, pe lângă toată dragostea noastră, tot ce el şi-ar putea dori“, a declarat Eva Longoria.

Kylie Minogue, motiv de despărţire?

Alexander Dahm, partenerul misterios al cântăreţei Kylie Minogue, s-a despărţit de curând de soţia sa, după ce povestea lui de dragoste cu cântăreaţa a fost intens mediatizată. Potrivit site-ului 7sur7.be, Alexander Dahm, bărbatul căsătorit care a fost văzut de mai multe ori în compania cântăreţei, a părăsit-o pe Car Laura, nevasta lui însărcinată în opt luni, şi, până când lucrurile se vor linişti, acesta va locui la mama sa. Car Laura nu a privit cu ochi buni escapada amoroasă a soţului ei, mai ales că, în mai puţin de o lună, aceasta va aduce pe lume un copil. „Aventura amoroasă pe care Alexander a avut-o cu Kylie a fost o lovitură grea pentru Laura, mai ales când a văzut în ziare pozele cu cei doi. În timp ce Laura stătea acasă împreună cu Matias, fiul lor, soţul ei se distra cu altă femeie“, a declarat un apropiat al cuplului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS