23.2 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024

Viata de supereroi

De-a lungul vremii, Hollywoodul a dezvoltat o adevarata obsesie pentru supereroi, personaje precum Superman sau Batman aducând milioane de dolari in buzunarul producatorilor, dar si al actorilor care au avut onoarea sa le dea viata pe marele ecran.


Batman, personajul cu ochi magnetici si fizic atletic, a carui misiune este de a apara Gotham City, a facut multe femei sa suspine in fata micului si marelui ecran. Titlul de cel mai tare erou „Bruce Wayne“ si-l disputa Michael Keaton si Christian Bale, iar confruntarea este cu atât mai dificila cu cât, daca ii vedem in „civil“, actorii mai sus mentionati chiar nu aduc deloc cu un supereou. Preferat de multe generatii de cinefili este si Superman, eroul implacabil cu inamicii sai, dar care atunci când se afla fata in fata cu Lois Lane devine un timid si un neindemânatic. Pe marele ecran, rolul a fost interpretat de legendarul Christopher Reeve si Brandon Routh. Si daca Reeve semana un pic cu eroul care a salvat Terra si Crypton, Routh pare mai degraba un tânar in ziua absolivrii.


Tobby Maguire – un Spiderman popular


Este nevoie de foarte multa imaginatie pentru a putea crede ca sub costumul lui Spiderman se ascunde un tânar normal, cum este Toby Maguire. Nici prea inalt, nici prea scund, nici prea musculos, nici prea slab, nici frumos, nici urât. In viata de toate zilele, Tobby este cu totul diferit, fiind un barbat extrem de indragostit si de discret. Confruntarea intre Johnny Storm din „Cei patru fantastici“ si Chris Evans se incheie cu o remiza. Daca primul este arogant si plin de el, cel de-al doilea este nonconformist si sigur pe el si dincolo de platourile de filmare. De multe ori, doamnelor nu le displac baietii rai ca Evans, un dur si câstigator prin definitie, insa care se poate „domestici“ atunci când da de femeia potrivita. Din câte se pare, o astfel de femeie este Jessica Biel, care i-a cucerit inima lui Evans. Cam la fel se poate spune si despre Wolverine, personajul misterios si un pic salbatic interpretat de Hugh Jackman. Daca pe marele ecran este un personaj ciudat, un pic agresiv, in viata de zi cu zi, Jackman este exact la polul opus, el fiind capabil sa cucereasca inimile admiratoarelor cu un simplu surâs.


Femei eroine


Insa nu doar domnii sunt supereroi. Este suficient sa ne gândim la Michelle Pfeiffer sau Halle Berry, care au interpretat rolul celebrei femei-pisica pe marele ecran. Cuvintele sunt de prisos. Ambele actrite sunt frumoase, sexy si rafinate atât pe ecran, cât si in viata reala. O comparatie este dificila. Sa fie mai atractiv trupul sexy al lui Berry sau farmecul ironic, un pic intunecat si straniu al lui Catwoman Pfeiffer?


Un caz similar este cel al razboincei Electra, nemiloasa cu inamicii, inca inimoasa cu cei dragi.


In viata de zi cu zi, Jennifer Garner este un amestec de fragilitate si senzualitate, care au dus-o printre cele mai frumoase femei din lume, in clasamentul realizat de revista People.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS