22.5 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Scurte stiri

La 105 ani – cel mai batrân jucator de bowling din lume


La 105 ani, un batrânel este de departe cel mai vârstnic jucator de bowling din lume. Dupa cum informeaza Libero.it, in ciuda vârstei sale inaintate, Bill Hargrove se descurca destul de bine in acest sport. Simpaticul american a marturisit ca a avut ceva probleme in ultimul an, din cauza vederii, care nu mai este atât de agera ca in tinerete. Oricum ar fi, cei 80 de ani de experienta in acest sport il ajuta sa fie in forma maxima atunci când se afla pe pista.


Sapte copii cu sapte femei, la 21 de ani


Un britanic, de 21 de ani, este pe punctul de a deveni tata pentru a saptea oara intr-un interval de sapte ani. Dupa cum informeaza site-ul 7sur7.be, ineditul consta in faptul ca fiecare copil are alta mama, potrivit editiei de duminica a unui cotidian britanic. Mai multe publicatii au prezentat anul trecut povestea tânarului, care nu are un loc de munca si care s-a laudat ca nu contribuie financiar la cresterea celor sase copii ai sai. Keith MacDonald nu locuieste impreuna cu viitoarea mama a celui de-al saptelea copil. Keith avea 15 ani atunci când a devenit pentru prima data tata. El a parasit-o pe mama primului copil imediat dupa nasterea acestuia.


Guma de mestecat ce face corpul sa miroasa a trandafiri


Mestecarea unei gume poate fi un remediu pentru respiratia urât mirositoare, insa departamentul alimentar al companiei de cosmetice din Japonia, Kanebo, a ajuns la alta etapa si a creat o guma care face ca trupurile celor care o mesteca sa miroasa precum trandafirii. Dupa cum informeaza site-ul libero.it, care citeaza cotidianul japonez Mainichi, incepând cu 10 iulie, firma japoneza va lansa pe piata o guma ce are asupra corpului un efect cu totul special: trupul celui care va mesteca guma va incepe sa emane, dupa aproximativ o jumatate de ora, un discret parfum de trandafiri.


Un pachet de guma, denumita Otoko Kaoru, care contine noua bucati costa aproximativ un euro.


Sotia lui John Travolta dezvaluie secretul casniciei sale


Actrita Kelly Preston , sotia actorului John Travolta, a explicat ca fiecare femeie poate sa-si faca barbatul fericit, prin modul in care il trateaza. Potrivit site-ului terra.com, ea a spus ca dupa 15 ani de casnicie stie ca secretul fericirii este intelegerea.


„Suntem un cuplu comun, mergem la cumparaturi, la cinema, avem grija de copii… Ne respectam unul pe celalalt, iar asta aduce beneficii relatiei noastre. Nu avem secrete si ne rezolvam mereu problemele in familie“, a afirmat actrita.


John Travolta si Kelly Preston s-au casatorit pe 5 septembrie 1991, in cadrul unei ceremonii la Biserica Scientologica din Franta, si au doi copii, Jett si Ela Bleu, de 14, respectiv sase ani. Cuplul s-a cunoscut pe platoul de filmare a peliculei „The Experts“, in 1989.


Jessica Alba si Jennifer Lopez au aceeasi manie


Actrita Jessica Alba (foto) a comentat ca nu este singura vedeta „anormala“ de la Hollywood. Stiind ca Jennifer Lopez isi ia cu ea lenjeria de pat peste tot in calatorii, ca sa nu doarma in lenjeriile de la hoteluri, Jessica se simte acum mai usurata.


„Sunt obsedata de curatenie. Când ajung intr-o camera de hotel, primul lucru pe care il fac inainte sa ma instalez este sa o curat. Iau mereu cu mine un spray antibacterian pe care il folosesc in fiecare coltisor al camerei“, a spus vedeta filmului „Sin City“. Dupa ce a facut aceasta marturisire, prezentatorul de televiziune Jay Leno i-a oferit actritei o lampa care detecteaza mizeria ce nu poate fi vazuta cu ochiul liber.


Lindsay Lohan vrea o aniversare de vis


Actrita Lindsay Lohan intentioneaza sa sarbatoreasca implinirea a 20 de ani departe de ochii paparazzilor. Dupa cum informeaza site-ul pipole.net, tânara vedeta vrea sa plece alaturi de familia sa si de câtiva prieteni apropiati catre Caraibe pentru a beneficia de un strop de intimitate.


„Vreau sa plec in afara tarii si sa fac ceva diferit. Nu ma vor gasi. Nimeni nu vine sa-ti faca o fotografie in insulele Turks-et-Caicos. Ma voi duce acolo cu familia mea. Este locul de vis pentru a te duce cu un barbat“, a declarat Lindsay Lohan intr-un intreviu acordat revistei Harper’s Bazaar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS