23.2 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO vara in tinute romantice

O vara in tinute romantice

Designerul Eli Laslean a acceptat sa dea câteva sfaturi din domeniul vestimentar pentru oltencele care vor sa fie in pas cu moda, in aceasta vara. Creatoarea de moda va propune tinute care sa debordeze de romantism.


Imediat ce termometrele au trecut de 20 de grade Celsius, magazinele au si trecut la colectiile de vara. Vitrinele s-au primenit cu articole vestimentare sumare, iar acum isi asteapta clientele. Oferte exista din plin, dar oare stiti catre ce ar trebui sa va indreptati atentia? Creatoarea de moda Eli Laslean considera ca primul lucru de care este indicat sa tineti cont când mergeti la cumparaturi este confortul propriu. „Fiecare trebuie sa poarte ceea ce-i place“, a precizat aceasta. Este totusi necesar sa aveti in vedere si tendintele dictate de moda. Daca intentionati sa va achizitionati o noua fusta, iata care sunt croielile agreate de designeri: clos, evazate sau conice, cu diferite aplicatii care pot consta in volane sau panglici. In ceea ce priveste lungimea acestora, Eli Laslean a confirmat faptul ca fustele mini nu se mai poarta.


„Am observat chiar si in vestimentatie o inclinatie spre o senzualitate exagerata si care parca omoara romantismul din noi. Eu cred ca este nevoie de putina poezie si de putin romantism chiar si in aceasta lume nebuna“, a mentionat designerul, care va recomanda fustele de o lungime medie.


Alegeti culori pastelate


Fie ca optati pentru fuste sau rochii, nuantele trebuie sa fie in ton cu sezonul. Vara aceasta se poarta culorile pastelate, alaturi de care pot coexista si rosu, auriu, turcoaz (foarte la moda), roz si bineinteles traditionala combinatie alb-negru (considerata de Eli Laslean vedeta sezonului). Nici pantalonii nu sunt de neglijat, mai ales pentru acelea dintre dumneavoastra care prefera stilul casual.


Fie ca va decideti sa purtati fuste, pantaloni sau rochii, important este ca tinuta dumneavoastra sa aiba un aer de romantism.


„Linia modei pentru aceasta perioada este extrem de feminina. Sezonul acesta ne asteapta o vara romantica“, a declarat designerul. Eli Laslean are solutii si pentru o petrecere, unde eleganta este obligatorie. Creatoarea si-a lansat recent la Paris o colectie intitulata „Romance“, care contine, pe lânga rochii de mireasa, si tinute pentru domnisoarele de onoare. „Când am creat «Romance» m-am gândit la tot ceea ce poate fi mai poetic si mai romantat in viata cotidiana, in care vedem atâta duritate“, a afirmat creatoarea de moda. Rochiile de seara propuse de Eli Laslean sunt in general foarte lungi si au croieli care evidentiaza talia.


Cine este Eli Laslean?


Eli Laslean are studii de economist, meserie pe care a si practicat-o inainte de 1989. Dupa revolutie insa si-a luat inima in dinti si a incercat sa-si realizeze un vis mai vechi: acela de a deveni designer. „Moda m-a preocupat permanent. A fost hobby-ul meu inca din copilarie“, a declarat aceasta. Astazi, Eli Laslean are propria casa de moda, este un designer care are un cuvânt de spus in moda româneasca si a reusit sa-si prezinte creatiile dincolo de granitele tarii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS