27.8 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Scurte stiri

Tâlharie „cu sfatul mamei“


Un tâlhar brazilian inarmat si-a sunat mamica dupa ce s-a vazut inconjurat de politisti, pentru a-i cere sfatul.


Potrivit site-ului Ananova, care citeaza un articol publicat in ziarul Agora, barbatul, de 26 de ani, al carui nume nu a fost dat publicitatii, incerca sa jefuiasca un magazin de produse electronice din Sao Paulo, când a fost surprins de politisti.


Speriat, el a amenintat personalul care se afla in interiorul magazinului, spunând ca nu va lua nici o decizie pâna când nu va vorbi cu mama sa. Raufacatorul, care mai avea patru complici, i-a telefonat mamei sale, cerându-i sfatul cu privire la soarta ostaticilor. Un purtator de cuvânt al politiei locale a declarat: „Nu am intâlnit niciodata un asemenea caz. Tâlharul a facut tot ceea ce l-a indemnat mama sa. Pâna la urma, a eliberat ostaticii si totul s-a terminat cu bine“.


Dupa acest incident, brazilianul a fost retinut si urmeaza sa fie acuzat de tentativa de furt armat si luare de ostatici.


La cinci ani, a parcurs 65 de kilometri in sapte ore


Un baiat de cinci ani, care practica deja curse de fond, a parcurs marti 65 de kilometri in sapte ore, in estul Indiei, potrivit presei locale citate de site-ul Yahoo!News. Intr-o cursa controlata de antrenorul sau, de forte paramilitare si de echipe de televiziune, Budhia Singh a plecat din orasul sfânt Puri, din statul Orissa, cu scopul de a ajunge in capitala Bhubaneswar. El a cazut insa din picioare de oboseala cu doi kilometri inainte de linia de sosire, la ora locala 11.02. Baietelul a fost spitalizat, iar conditia sa fizica este stabila. Potrivit presei, capacitatea exceptionala a lui Budhia a fost descoperita dupa moartea tatalui sau, in urma cu doi ani. Mama sa nu avea resurse suficiente pentru a-si creste cei patru copii, asa ca Budhia a fost vândut cu 800 de rupii (20 de dolari) unui barbat care l-a inscris la o scoala de judo. Atunci, instructorul sau, Biranchi Das, i-a descoperit aptitudinile.


Gwen Stefani creeaza incaltaminte pentru bebelusi


De când este insarcinata, Gwen Stefani are tot felul de idei. Potrivit site-ului mtv.fr, cântareata, care asteapta primul ei copil, a decis sa creeze o colectie de pantofi pentru bebelusi, in cadrul liniei sale de haine. „Vom face pantofi aurii pentru copii. Sunt asa de dragalasi incât nu va vine sa credeti“, a declarat aceasta. Gwen nu vrea sa se opreasca aici, pentru ca intentioneaza sa creeze, de asemenea, incaltaminte pentru adulti, ceasuri, lenjerie intima si produse de machiaj.


„Blonda de la Drept“ pe Broadway


Filmul „Blonda de la Drept“, care i-a adus celebritatea actritei Reese Witherspoon, va fi transformat intr-un spectacol pentru Broadway. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, noua productie teatrala, bazata pe povestea frumoasei Elle Woods, va fi prezentata in New York in primavara anului viitor. Piesa de teatru va fi regizata de Jerry Mitchell, care a câstigat un premiu Tony in 2005 pentru coregrafia spectacolului „La Cage aux Folles“. „Ador aceasta poveste. Este plina de inspiratie si se adreseaza in special tinerelor care au incredere in propriile forte. In plus, este amuzant sa lucrez cu un personaj de care sunt indragostit“, a declarat Mitchell. Potrivit sursei citate, pâna in prezent nu a fost stabilita distributia piesei de teatru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS