27.8 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Scurte stiri

Traieste de 50 de ani intr-un copac


Un octogenar indian traieste de aproape o jumatate de secol intr-un copac, dupa o cearta cu sotia sa. Potrivit site-ului Ananova, care citeaza un articol publicat in Mumbai Mirror, Gayadhar Parida a decis sa-si stabileasca domiciliul intr-un mango, in urma cu 50 de ani, dupa o cearta „minora“ cu partenera sa de viata. El s-a mutat din copacul respectiv in altul, atunci când culcusul i-a fost distrus de o furtuna, dar nu a mai pus niciodata piciorul in locuinta sa din Kuligaon, Orissa. Parida, de 83 de ani, a declarat: „M-am hotarât sa locuiesc in copac dupa o cearta cu sotia mea. Dar in numai câteva zile, am simtit cum spiritul prinde aripi in trupul meu“. Barbatul isi petrece cea mai mare parte din timp in compania serpilor veninosi si nu coboara din copac decât pentru a bea apa. El accepta mâncarea pe care i-o ofera membrii familiei sale, dar nimeni nu a reusit inca sa-l convinga sa-si paraseasca „locuinta“ din copac.


Dragoste fara vârsta – sotul 33 de ani, sotia 104 ani


Se pare ca zicala potrivit careia „dragostea nu are vârsta“ este perfect adevarata. Dupa cum informeaza site-ul haisentito.it, un cuplu din Malaiezia a demonstrat acest lucru. El are 33 de ani, ea 104 si in urma câteva zile s-au casatorit. Muhammad Noor Che Musa a jurat ca nu s-a insurat cu Wook Kundor pentru bani. „Daca m-am indragostit de o femeie cu 71 de ani mai in vârsta decât mine a fost vointa lui Dumnezeu. Societatea este cinica, insa eu stiu ca nu m-am casatorit cu ea pentru bani“, a precizat proaspatul mire, jurând ca si-a gasit, in sfârsit, linistea de când si-a oficializat relatia cu Wook. Gurile rele sustin insa ca, pe lânga liniste, barbatul a gasit, de asemenea, si o frumoasa mostenire. Muhammad Noor Che Musa a precizat in repetate rânduri ca la baza casatoriei a stat doar dragostea.


William nu va pleca in zona de razboi


Printul William al Angliei, al doilea in ordinea succesiunii la Coroana britanica, nu va fi trimis intr-o zona de razboi, autoritatile armate blocând deja desfasurarea sa in tari precum Irak sau Afganistan, informeaza site-ul Ansalatina. Potrivit tabloidului The Sun, William, de 23 de ani, care va termina antrenamentul la Academia Militara de la Sandhurst la sfârsitul acestui an, nu va fi trimis pe câmpul de lupta. Batalionul din care face parte printul va fi trimis intr-o zona de conflict abia in 2009, insa pâna atunci fiul cel mare al printului Charles si al defunctei Lady Di isi va asuma responsabilitati regale. In loc sa-si riste viata pe câmpul de lupta, William va petrece 30 de luni in cadrul batalionului pentru protejarea reginei Elizabeta a II-a a Angliei.


Paris Hilton crede ca fumatul este sexy


Mostenitoarea lantului de hoteluri Hilton, Paris Hilton, a declarat recent ca actiunea de a fuma i se pare extrem de sexy. Dupa cum informeaza site-ul showbizz.net, controversata blonda, care nu lipseste de la nici o petrecere, a precizat ca ii place cum arata in momentul in care isi aprinde o tigara. „Fumatul este pur si simplu sexy. Este grozav sa vezi ca aici, in Anglia, toata lumea fumeaza“, a spus Paris, in vârsta de 25 de ani. Vedeta a „câstigat“ pentru al doilea an consecutiv un premiu in cadrul ceremoniei Good, Bad and Ugly Awards, unde sunt „recompensate“ vedetele ce sunt protagonistele unor spoturi publicitare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU