18.7 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Scurte stiri

Tumoare de 60 kg – extirpata


Medicii spanioli au indepartat o tumoare uriasa de 60 de kilograme din abdomenul unei femei, internate la spitalul din orasul Cruces. Dupa cum informeaza Yahoo!News, medicii au indepartat o buna parte din abdomenul femeii, pentru a extirpa uriasa tumoare. In ciuda dimensiunilor uriase, tumoarea nu cântareste nici macar jumatate din greutatea cele mai mari tumori descoperite vreodata. In 1991, un chirurg de la Stanford University Medical Center din California a indepartat o tumoare ovariana de 138 de kilograme.


Iisus Cristos este de partea ecologistilor


De mult timp, membrii organizatiei ecologiste Greenpeace au uimit opinia publica cu fel de fel de manifestatii, care de care mai originale. Dupa cum informeaza Libero.it, de data aceasta, ecologistii au reusit sa il atraga de partea lor pe nimeni altul decât pe insusi Mântuitorul, Iisus Cristos. Mai multi membrii ai organizatiei au reusit sa se catere pe statuia dedicata Mântuitorului din Rio de Janeiro, Brazilia, atârnând o pancarta uriasa, pe care scrie cu litere de o schioapa, in engleza si spaniola: „Viitorul e in mâinile tale“.


Rod Stewart se gândeste la al optulea copil


Veteranul rocker scotian, Rod Stewart, se gândeste serios la al optulea mostenitor, logodnica sa, Penny Lancaster, marturisind ca isi doreste cu disperare sa mai devina o data mamica. Dupa cum informeaza Contactmusic.com, cei doi au devenit pentru prima data parinti in noiembrie anul trecut, când a venit pe lume micul Alistair Wallace. Fostul topmodel este acum pregatita sa ramâna din nou insarcinata. „Am discutat si suntem pregatiti pentru copilul numarul doi“, a spus Lancaster. Rod Stewart s-ar afla la a opta experienta de acest tip.


Audrey Hepburn, simbol al elegantei


Celebra aparitie a lui Audrey Hepburn in rochia neagra, cu croiala clasica, din pelicula „Breakfast at Tiffany’s“ a fost desemnata Most Memorable Wearer Of The Little Black Dress, in traducere cea mai cunoscuta actrita imbarcata in „little black dress“, asa cum este numita de britanici. Dupa cum informeaza Contactmusic.com, legendara actrita le-a devansat in clasament pe Elizabeth Hurley si pe printesa Diana, intr-un sondaj realizat pentru organizatorii evenimentului dedicat celebrei Little Black Dress. „Femeile adora sa le poarte, barbatii adora sa le vada pe femei imbracate in ele si nu exista nimic mai elegant decât un LBD (little black dress) pentru ocaziile speciale“, a spus un reprezentant al organizatorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS